søndag den 28. oktober 2007

Flæskesteg på tilbud

Forleden købte vi en kæmpe flæskesteg på tilbud, og inviterede Tania og Bo med unger på middag lørdag aften, da de borlidt intermistisk i i øjeblikket. Dvs. "komfur" i campingvogn, opvask i badvogn osv. De var lykkelige for et ordentligt måltid mad uden alt det besvær, og flæskesteg smager nu altid godt.

Vi havde en rigtig hyggelig aften, børnene legede, vi fik et par øller, Tania og Bo fik set vores drømmehus (Mullerup Strandvej) og syntes ligesom os, at det er et hus med muligheder og lige til at gå til og vi fik sludret.

Mit forhold til Tania har i perioder været anstrengt, vi har været gået fejl af hinanden mange gange, men de sidste par år er vi vist begge blevet klogere og har det faktisk rart og hyggeligt sammen og respekterer hinanden. Det er egentligt rigtig rart, vi er forskellige ja, men respekterer hinanden ud fra det.

Jeg håber, der kommer flere af den slags aftener, vi sås ofterer før vi fik børn, men nu er de efterhånden så store og leger sammen og hygger, at det er blevet meget nemmere.

Ingen kommentarer: