tirsdag den 25. december 2007

Dagen efter dagen

Så er juleaften allerede overstået. Vi havde en skøn dag og aften. Var nede ved Addie og Jesper omkring 14.30 til æbleskiver.

Jesper hjalp de kvinderne i køkkenet, dvs. sin mor, addies svigermor og farmor, og han fik respekt, de spurgte ham til råds, selv Metha en ældre dame på over firs overlod de brune kartofler til Jesper..... Maden var rigtig god, selvom der gik lidt tid inden vi fik noget at spise, sikringerne skulle lige gå et par gange, ovnen trækkes op osv, men julemad smager jo altid dejligt.

Vi dansede om juletræet inden ria a la manden, for børnenes skyld, det var blevet ret sent, og så delte Oscar gaver ud. Han for gennem hele stuen, han var så sød og forvirret, det er altså også svært når der bare står til mor på en pakke og der er 4 mødre.....

Hold op hvor var der mange gaver, Addie og Jesper "scorede" flere end børnene, selvom vi godt kunne ha' brugt en trailer...., men fik en del i Lottes bil.

Mollie har fået : Køkken, legemad, Puslebord, badekar og autostol til dukkerne, legemad, prinsesse duplo, et par hunde, bøger, hårtørre, puha.

Oscar har fået: fjernstyrede helikoptere, playstation 2 med spil, byggesæt, policeforce, puslespil, spil.

Jesper og jeg har fået koncertbilletter, tallerkner og de smukkeste lysestager Mollie har malet i vuggestuen.

Under gaveudpakninge friede Jesper til Addie, så diskret at der lige gik et stykke tid inden det gik op for os hvad der foregik, så vi skal til bryllup. Addie var helt ved siden af sig selv resten af aftenen. Jeg husker lige så tydeligt følelesen fra min 30-års fødselsdag.

Vi var hjemme omkring midnat fik lagt børn i seng, slæbt gaver op, og samlet det der skulle samles, så det stod klart her til morgen, og der har været knald på lige siden de vågnede. Der bliver leget med det hele og stuen ligner en slagmark, men de hygger sig.

Vi havde verdensklasse børn hele dagen igår, de var ikke umulige på noget tidspunkt selvom gaverne lå og fristede og der gik lang tid, de er fandme blevet opdraget godt.....

Alt i alt en rigtig skøn aften, selvom jeg er træt.

Ingen kommentarer: