søndag den 27. januar 2008

Vi overlevede...

..Oscars børnefødselsdag. 1 dreng var syg, så 12 drenge i vores knap så store lejlighed, jeg lover, der var knald på. Vi startede med gaveudpakning, så burger, pommesfriter og sodavand. Adskillige brusede over og det foregik i højt gear. Jesper skulle ud med alle de 52 balloner i 4 bundter, Jesper nåede lige udenfor, da samtlige ballonner var viklet sammen, så et større udredningsarbejde startede......

Nå, men drengene var på skattejagt, skulle finde skattekortene ved at skyde ballonnerne i stykker med pile og fandt skatten (de obligatoriske slikposer) og så var det tid til varm kakao, boller og lagkage, jeg kan så oplyse om at nutidens drenge ikke spiser lagkage, der er 3/4 tilbage.
Vi måtte lige hæve stemmen et par gange, da der blev spillet fodbold i stuen og var overtøjskamp på værelset, men ellers er det gået godt. Ja, der lignede en slagmark bagefter, men det er egentligt gået hurtigt med at få det ryddet op.

Jeg må indrømme, at jeg beundrer deres børnehaveklasselærer, nogle virker ørene ikke lige på og sproget havde vi ikke fået lov til, da vi var børn, men sådan er det vel.

3 timer går egentlig hurtigt når der er knald på og man er på, men det hører vel også til i den aldersgruppe, jeg forstår nu, hvorfor børnefødselsdage kun varer 3 timer...... og vi nyder roen ligenu, godt der er 1 år imellem.

2 kommentarer:

Linda K. sagde ...

Årh det lyder ikke som noget jeg glæder mig til :)!! Flot at I klarede det, og lever endnu! Det lyder da - trods alt - som en hyggelig dag med alt hvad der hører til. Tillykke med ham om et par dage. :)
KH Linda

Annette sagde ...

tak, det var hyggeligt, men med knald på, men sådan er det vel bare med 6-7-årige drenge, det var godt vi var 2 eller også skal man bare undgå sodavandene, så de ikke kører på sukker...., men det hører jo ligesom til.

Vær forberedte


Annette