søndag den 17. februar 2008

Mullerup Strandvej...

Vi har været hele vejen i Mullerup idag, skønt område, og absolut et hus med muligheder. 1. salen skal der gøres lidt mere ved end jeg havde regnet med ud fra billederne, men absolut et spændende hus med mange muligheder i og rigtig meget plads. Det er gammelt ja, tidligere bryghus, men charmerende, men et par liter maling eller 50, så vil det blive skønt.

Vi er lige gået lidt i tænkeboks, for som alle ved sidder mine tommelfingre forkert, så arbejdet med renovering vil hænge på Jesper. Man kan sige, at huset er direkte til at flytte ind i, der er varme, køkken og bad, og der er så meget plads, at man sagtens kan tage et rum fra af gangen og renovere det. Jesper går nu igang med at kigge alle papirerne og tegningerne igennem, han har trods alt lidt håndværker baggrund og kan se nogle muligheder og løsninger som jeg aldrig vil komme frem til plus han har en ide om hvad tingene koster at lave.

Det er nok ikke lige stedet, hvor pizzabudet kommer forbi, men skønne omigvelser, det ville være guld værd for børnene ingen tvivl om det, vi skal bare finde et arbejde hver i området, og hvis ikke det bliver det her hus, så er der mange andre.....
Og så lige et par billeder af Mullerup Strand og havn, der ligger under 1 km væk, ser det ikke bare pragtfuldt ud????


Ingen kommentarer: