søndag den 16. marts 2008

Rokketænder og pottetræning

Sidder lige og nyder roen sammen med min mand, børnene er hos Mormor, hun skal passe dem i morge, da institutionerne er lukkede (et af regeringens løfter, var vist 0 lukkedage) og mor og far ikke har fri fra arbejde. Det er helt vildt at være alene hjemme.

Oscar tabte tand nummer 3 i denne uge og nummer 4 sidder bare løs, kun i en tråd. Frø (Jespers kamerat) spurgte igår om ikke han skulle hive den ud, men turde ikke da det kom til stykket, Idag har vi så hjulpet Oscar med at binde en løkke, der skulle rundt om tanden og bindes til en dør, rigtig Emil fra Lønneberg stil, men det er altså sværere end man lige tror, så tanden sidder der endnu.



Mollie har fået nyt undertøj, det går ikke længere med body'erne, da pigen ofte vil "tisse lettet". Jeg har så købt en masse til hende igår, hun var med, og jeg kan lve hun har sin mening om hvad det skal være, Kitty. Koster lige en god bid ekstra, fordi der er en irriterende kat på......

Hele weekenden har hun ikke haft blev på, pånær om natten. Det er gået rigtig godt, kun med et lille uheld. Den første time uden ble rendte hun på "lettet" 15 gange, men det er så ok, man skal jo lige lære det, når man er vant til at gå og småtisse hele tiden. Hun er ved at være stor og vi har snart ikke små børn mere, selvom hun nok altid vil være lille i vores tanker.

Ingen kommentarer: