onsdag den 14. maj 2008

Børnehave

Mollie startede i børnehave sammen med Far i går, dvs Jesper var med hende et stykke tid dernede og hentede hende tidligt, men det ta'r på kræfterne alligevel, så det var en sovende Mollie der var med ude at hente mor på arbejdet.

Mollie skal jo også til at have madpakke med, så far købte en fin prinsesse madkasse til hende igår. I morges holdt pigen godt fast i madkassen og var meget stolt over, at skulle ha' madkasse med og lagde den selv i køleskabet.

Igen i dag har vi fået en meget træt pige hjem, dvs. jeg har aldrig set Mollie så hysterisk og overtræt som hun var her til aften, men kan det være andet, ingen middagslur, nye voksne, nye børn, nye indtryk, nyt legetøj, ny legeplads og intet af det kendte tilbage. Det må være svært at være 2 år og så forstå alt det.

Selv om vi lige har ulvetime herhjemme så det gør noget, så sov pigebarnet også før klokken 8 idag, hun plejer at komme i seng omkring 19.30 og kan så normalt ligge og sludre om mangt og meget i op til 2 timer, så lige i dag nyder vi roen....

1 kommentar:

Jette... sagde ...

Hæ, hæ...vi andre kender det fra et jobskifte, der sover man også tidligt de første 14 dage.
Det er en stor pige du har nu søde.
Knus fra mig :)