søndag den 27. april 2008

Mærkelig weekend

Ja, det har været en anderledes weekend, idet vi har været børnefri. Det har været en frihed bare at kunne gøre det vi har lyst til, men også underligt lige pludselig at have tid. Ingen der kalder, ingen der skal puttes, ingen der græder, ingen der afbryder en telefonsamtale og en stilhed i hjemmet vi ikke er vant til.

Jeg har fået plejet mit ego lidt, shoppet, scrappet, læst scrapblad, set film, tøset den mv., så det har været skønt, men jeg har også savnet børnene og har været ved at ringe til faster og onkel flere gange, men lod være udfra tanken, at så længe de ikke ringer har børnene det godt.

I dag da jeg hentede dem, viste det sig jo også at de har haft en rigtig skøn weekend, så det kan vi sagtens gøre igen og det er egentligt lidt rart at ha' en egoist weekend for ellers har vi kun fået børnene passet når vi har skulle noget.

Det har dog bragt lidt stof til eftertanke, hvad gjorde jeg egentlig med tiden, da jeg ikke havde børn? Jeg følte mig lidt rastløs lørdag eftermiddag, sådan hmm hvad skal jeg bruge tiden til.... og havde helt dårlig samvittighed over bare st sidde og læse det nyeste scrapblad.

Vasketøj...

Mollie er til tider en lille husalf, hun gør et i hærdigt forsøg på at hjælpe til. Nogle ting er bare svære når man kun er 2 år, f.eks. at lægge stofbleer sammen....


lørdag den 26. april 2008

Shoppe...

Vi er børnefri i denne her weekend, og det er godt nok underligt, det har vi vist aldrig prøvet. Hvad gør man så lige pludselig med al den tid? og hvad fik vi egentligt tiden til at gå med før vi fik børn?

Igår aftes så vi så en god film, har spvet længe idag og jeg har været i Sverige på shoppingtur med en god veninde, dvs. en tur forbi Scraproom i Helsingbog, fed butik, med mange skønne sager.... I aften skal jeg så ned til samme veninde og se en rigtig tøsefilm jeg lejede i går og Jesper holder pokeraften. Vi nyder denne weekend og gør hvad vi hver i sær har lyst til....

Men jeg må indrømme, at selvom det er rart ikke at være på hele tiden, så savner jeg børnene, selvom jeg ved de har det godt og hygger sig. Det er mærkeligt, at være her "alene", ikke at blive vækket tidligt, bare kunne sidde og sidde....

onsdag den 23. april 2008

Cirkus...

Mollie blev hentet tidligt af Line idag. En smadder sød ung pige nede fra institutionen, som er vild med Mollie og omvendt, så de 2 tøser har hygget sig i eftermiddag.

Line spiste så med og Line, jeg og børnene tog i cirkus Arli. Første akt havde OScar lidt travlt med at rokke med rokketanden og i pausen faldt den så ud, så han kunne koncentrere sig om cirkus.

Jeg frygtede lidt Mollie, hun er jo ikke lige kendt for at kunne sidde stille i længere tid af gangen, men det gik. Hun blev fanget af det og stod med åben mund og kiggede og klappede. OScar var færdig af grin indimellem og så griner Mollie jo bare med, børnelatter er den beste lyd der findes.

For dem der ikke kender Cirkus Arli er det alletiders cirkus og kan varmt anbefales. Et lille "famlieforetagende" og skønt for børn sammen med en tilpas længde.

En rigtig skøn aften og et par trætte børn, men sådan er det, jeg nød det og det gjorde de og Line også....

tirsdag den 22. april 2008

Løbetur

Mine løbesko har stået alt for længe i skabet og samlet støv. Jeg har rigtig længe gerne ville i gang med at få lidt motion, men haft et hav af gode undskyldninger over for mig selv. Så er det for koldt, så havde jeg lige spist, så skulle jeg dit og så dat. Den anden dag var det så dejlig vejr at jeg tænkte nu er det nu, men så var det lyst og naboerne eller nogle andre skulle i hvertfald ikke se, hvor dårlig form jeg er i.

I dag tog jeg mig så sammen, havde godt nok lige spist, var træt, det var lyst, men jeg tog træningsbukserne og løbeskoene på og løb en lille bitte tur. Jeg har en elendig kondi kan jeg ligeså godt indrømme, og jeg har ikke i sinde at fortælle hvor kort turen var, men længere end rundt om blokken var den. Set fra den positive side, så kan det kun gå fremad.... og lidt er bedre end ingenting.

mandag den 21. april 2008

Alanya...

... here we come....

Fredag d. 27. juni kl 20.30 letter flyet med i hvertfald 4 feriehungrende danskere. Vi skal være der 1 uge, nyde sol, sommer, pool og god mad.

Rejsen er bestilt og betalt i dag. Jeg glæder mig som et lille barn.

Oscar mente ikke lige til at starte med, at vi skulle til Tyrkiet, for Far havde talt om udlandet og han havde hørt i skolen at Frankrig er udlandet. Han fik en kort forklaring om hvad udlandet er og så billederne af poolen ved hotellet og så var den ok.

søndag den 20. april 2008

Sommerferie..

...nærmer sig. Vi har i lang tid været lidt afventende mht hvad vi skal, fordi vi jo på et tidspunkt havde et håb om et hus og så skulle holde ferie i haven. sådan blev det desværre ikke lige p.t.

Siden sidste sommer er vores søn jo startet i skole, hvilket betyder ferie i skoleferien, hvilket igen betyder skyhøje priser.

I dag har jeg så haft det sådan, at nu vil jeg gerne vide om vi skal rejse sydpå eller noget andet, så jeg er helt skeløjet af at have kigget på rejsemål og priser plus en masse dejlige steder, der enten er udsolgt eller ikke til at betale. Jeg må tilstå, at rejelysten er stor lige nu specielt efter at have kigget på sol og sommer en hel dag.

Lige nu har vi 2 steder i kikkerten som ligger max et par hundreder meter fra i hinanden, jeg skal så have ringet til rejsebureauet i morgen vedr. lidt supplerende spørgsmål.

Og jo vi skal sikkert til Tyrkiet igen, igen, igen, igen, igen og alanya bare igen. Det er lidt skægt at tænke på, at første gang vi var i Tyrkiet, Side, skulle vi bare have et hotelværelse, pool var ikke mødvendigt osv.. Vi var på et skønt hotel, Huzur, som jeg aldrig glemmer, det lå perfekt og var dødcharmerende. I dag når vi kigger rejser, kigger vi efter lejlighed, børnepool, bamseklub, familiested, legeplads osv. Behovene er lidt anderledes og lidt mere bekvemmelige.

Nogle gange kan jeg gdt længes lidt efter, at vi bare skulle ha' en seng og sove i og mulighed for et bad.

Nu falder det forhåbentligt på plads i morgen.

fredag den 18. april 2008

DBA

Vi fik nye brugte sofaer den anden dag og den gamle blev smidt til storskrald. De er fine nok de nye sofaer, men jeg er ikke helt glad for dem, lidt sent at finde ud af. Så derfor har jeg kigget på sofaer på DBA, jeg fandt nogle som Jesper og jeg var enige om, ringede og snakkede lidt frem og tilbage med gutten. Det viser sig så at han bor i vores blok, nå ja, hvis du har svært ved at komme i kontakt med naboerne, så prøv DBA.

torsdag den 17. april 2008

Sent om aftenen..

... kommer scrapperiet op i mig. Synes mit nye papir fra BasicGrey passede godt til disse billeder af Mollie. Historien bag er at Mollie for et par weekender siden fik både gummistøvler og regntøj. Gummistøvlerne sad på hende i flere dage og hun sov også med dem på (til at starte med).



Hvor heldig kan man være...

Jeg måtte køre hjem fra arbejde i går med migræne, og har haft kanldende hovedpine hele dagen idag også, og endelig er det lettet lidt.

Men lige efter jeg havde låst mig ind, ringede det på døren, posten med min månedspakke fra Moshposh, jubbi. Ingen risiko før røveri denne gang, og det er bare så skønne ting.

Så nu glæder jeg mig til hovedpinen er helt væk..

mandag den 14. april 2008

Kronisk træt

Jeg er bare træt hele tiden for tiden, det er irriterende. Jeg får ikke lavet alt det jeg vil og det meste af søndagen gik med at sove, så rengøring blev der ikke meget af. Jeg var pinlig, da vi fik uventede gæster og jeg ikke lige havde fået ryddet op og støvsuget, sådam er jeg.

Selvom jeg egentlig burde være ligeglad, normalt bliver her gjort rent hver weekend, men her bliver også hurtigt rodet og sand og krummer på gulvet når vi har 2 børn. Samtidig har vi begge et fuldtidsarbejde at passe, så støvsugeren bliver måske ikke luftet så tit som den burde. Så selvom jeg bliver pinlig vil jeg stadig holde fast i, at det er vigtigere vi har det godt end at vores hjem ligner et udklip fra et boligmagasin.

Lige pt ved jeg ikke lige hvad jeg skal gøre ved trætheden, men jeg synes det er uholdbart at bare sidde og være lad i sofaen og ikke orke noget, hverken læse, snakke eller noget ande, men jeg håber energien kommer med solen.....

ZZZ ZZZ

lørdag den 12. april 2008

En oprydning hjælper....

Jeg fik sådan lyst til at scrappe efter at have sorteret papir og dimser idag, og tilmed ryddet op på skrivebordet.

Jeg fik endelig gjort Lo'et med teaterbilleder færdigt og fik lige lavet et mere, da jeg opdagede at jeg havde noget rigtig skønt papir fra "sassafraslass", så nu er skrivebordet rodet til igen (og gulvet også), men jeg har nydt det og sidder og hører god musik.

Nu vil jeg kigge efter billeder og papir til det næste, lige nu føler jeg at natten stadig er ung, men nu må jeg se....


Røveri!

Torsdag kom min fødselsdagsgave fra Jesper og børnene (som jeg selv havde bestilt) med posten og da der jo ikke er nogen hjemme om dagen her, måtte den overnatte på posthuset.

Fredag glemmer jeg jo selvfølgelig sedlen og må køre hjemme om inden jeg henter unger, vi kommer ned til posthuset og bliver mødt af 3 politibiler, en masse betjente og et skilt i døren "lukket på grund af røveri". Oscar var temmelige fascineret af det hele og ville gerne ha' talt med politiet, men moderen fortalte ham at de skulle ha' fred til at fange røveren, det gjorde de også....

Men så er det jeg bliver en smule egoistisk, for min pakke ligger derinde på posthuset, hvis røveren altså ikke har taget den, og jeg havde desværre bestilt den som et brev i stedet for pakke, for at spare lidt penge.

Nå, men jeg var så på posthuset i dag igen, og min pakke var der til alt held (hvad skal en røver også bruge scrapting til?) Så da vi endelig kom hjem efter en tur i Silvan og en tur i Netto og jeg havde sendt børnene i svømmehallen med moster og mormor, fik jeg sorteret alt mit papir i minne nye opbevaringsmapper og alle mine dimser i dimseæsker, må ærligt tilstå at jeg blev lidt overraket over hvor meget jeg har, så jeg skal nok snart ha' produceret lidt...... Jesper ville nok mene , at jeg ikke behøvede at købe mere i resten af it liv, men jeg er addicted og totalt afhæning af papir, dims mv.

P.S. I love you

Jeg var til tøseaften i går, superfed aften med plads til det hele.

Vi startede med pizza på Pakhus, hvor vi fik sludret og grint. Derefter kørte vi ud i biffen, fik en kop kaffe og købte snold.

Filmen var også en rigtig tøsefilm, hvilket også sås på publikum'et, bare tøser og så 2 eller 3 fyre, der nok måtte være meget forelskede i de piger de fulgtes med. Jeg synes, at det var en rigtig god film, lige noget for mig, både det sørgelige og humoren. Jeg fik fældet et par tårer, snøftet og grint. Sådan skal det være....

En superskøn aften med 2 skønne veninder, som jeg nødigt vil undvære...., jeg nyder fortroligheden, pjatten osv.

Tak tøser, fordi I er jer!!!!

torsdag den 10. april 2008

Fødselsdag...

Ja, så blev jeg 25 for 10. gang, det er utroligt..... Men hjemme hos os sker der ikke så meget på de voksnes fødselsdage og det er jo en dag som alle andre. Så jeg har været på arbejde til en forandring. Da jeg kom hjem lå en fødselsdagsgave og buket fra min mor, et fødslesdagkort fra Addie og Jesper og så har jeg fået en masse søde hilsner på SMS, Mail og Facebook.

Jesper havde lavet gode bøffer til en mindre formue til aftensmad (elsker det) med bearnaisesovs, jeg er en bearnaise gris, og den havde den rigtige farve Jette...... :-)!

Jette og Heidi har så været til tøseaften med lagkage, og jeg har fået et scrapalbum som jeg skal til at have lavet og en skøn buket blomster, tak skal I have, jeg glæder ig til at komme i gang....

Det var så den dag, måske skulle jeg overveje at blive 26 næste gang.....

mandag den 7. april 2008

For lige at vende tilbage...

... til noget jeg har skrevet rigtig meget om., vores ægteskab. Jesper og jeg mødt hans kusine Anne i lørdags i Helsingør. Dem af jer, der har mødt hende, ved hvor dejligt et menneske hun er, altid smilende og i godt humør og med en oprigtig interesse og bekymring for andre. Vi stod og sludrede lidt, dvs. Jesper og Anne sludrede mest, da Mollie jo ikke lige er den pige, der står og venter på at mor og far snakker færdig.

Anne spurgte til hvordan vi havde det, og det var fedt at høre Jesper svare, at vi aldrig har haft det bedre sammen end nu og at vi nyder hinandens selskab på en ny måde, sammen med respekt, omsorg og omtanke for hinanden, det varmede mit lille hjerte og har gjort det hele det værd. Vores egen lille 9/11. Jeg er fuldt ud lykkelig, men hviler heller ikke på laurbærrene, for vi skal ikke derud igen, men tværtimod blive gamle sammen, om det så bliver i Espergærde, på Vestsjælland eller noget helt tredje. Det må tiden vise......

Sol

Jeg hungrer efter sol og varme i øjeblikket. Så jeg beskuttede, at få over på den anden side af Hovvej og tage en omgang solarium. Det er desværre for sjældent jeg gør det, selvom jeg nyder afslapningen og varmen. Jeg lagde mig godt tilrette og var i løbet af meget kort tid på vej til drømmeland. Så er det, at jeg bliver sk... forskrækket, da der bliver sprøjtet koldt vand ud over mig.

Kan så oplyse, at der er kommet en funktion i solarierne, der hedder vital et eller andet, der skulle gøre at huden ikke "lugter", når man har taget sol, det kan også oplyses at denne funktion kan slås fra. Men jeg kom ikke tilbage til drømmland, da lyset slukkede inden jeg igen var blevet varm og afslappet..... hmmm

lørdag den 5. april 2008

Stor pige

Mollie er for alvor blevet stor, lidt for hurtigt. Hun er blevet blefri om dagen og har kun bleen på, når hun sover. Hun har klaret det rigtig flot, det er meget få uheld der har været og egentlig kun et par dråber, kun et lidt stort uheld.

Hun smider bukserne allerede inde i stuen og løber ud på toilettet og sidder gerne for åben dør. Den anden dag var Helle på besøg og Mollie gik på toilettet og sad der temmelig længe, jeg spurgte hende hvad hun lavede og så kom det klart fra pigen "mig laver lort". Helle var færdig af grin, men klar besked gav hun.

I vuggestuen tik vi at vide den anden dag, at hun sikkert skal rykke op i børnehaven til maj. Så er det altså helt slut med at være "lille". Selvom om moderen nok gerne vil ha' hun skal gå i vuggestue lidt længere, er hun nok ved at være klar til lidt mere udfordring.

Jeg synes, at institutionsskift er der, hvor jeg virkelig mærker at tiden går og prøver at holde lidt fast. Da Oscar skulle starte i børnehave, synes jeg han var alt for lille, men han har jo klaret det godt og de kan jo ikke blive i vuggestuen til de bliver 10.... men det er en af milepælene i vores børns liv, som moderen bare må acceptere.... De bliver store og knap så afhængige og forældrene får en anden rolle, som de skal vænne sig til.

Sko....

Det var desværre ikke moderen, der stod for tur, men både Mollie og Oscar. Jeg ved af erfaring, at det godt kan betale sig, at være tidligt ude , da sandalerer udsolgt lige så snart det bliver lidt godt vejr.

Hele familien begav sig til Bycenteret, det tegnede skidt, vi måtte helt op på taget og holde. Vi kom ind i skobutikken og her herskede kaos, mange andre havde fået samme ide som os. Vi fandt hurtigt nogle kondisko udenfor på tilbud, og Jesper gik igang med at prøve dem på Oscar, medens jeg stillede mig i kø for hjælp. Hold da op, 2 børn prøve både kondisko og sandaler, kan give selv den mest garvede sved på panden. Jeg ta'r hatten af for personalet, ordet kaospilot har fået en ny mening.

Lang tid efter kom vi ud af butikken med en kæmpe pose, 2 par sandaler, 2 par kondisko og 1 par gummustøvler og 1200 kr fattigere, men jeg synes faktisk vi gjorde et kup, det kunne ligeså godt være blevet dobbelt så dyrt. Men sandaler og kondisko til Mollie var til ½ pris når man købte begge dele, Oscars kondisko var på bud, så jeg klager ikke.
Oscars fødder er store fandt jeg ud af, børnetilbudene fandtes ikke i hans størrelse, str. 35, det er altså meget når man "kun" er 7 år, Mollie er ikke meget bedre str. 25 bruger hun.

Oscars kondisko kom i brug med det samme, og Mollie har prøvet sko hele eftermiddagen, det er da også enhver kindes drøm at få 3 par på en gang!!!! Men gummistøvlerne er hun vist gladest for, de har siddet på hende i flere timer. De er også flotte, ville ønske de havde sådan et par i min størrelse