søndag den 17. august 2008

Det er hårdt at være stjerne...

... især dagen efter og også når man slet ikke har haft drukket.

Vi var til kendisfest igår, for at møde nye og gamle forbindelser i musikbranchen, en af de slags ting der hører med når man er stjerne.
Vi skulle være til festen kl. 17.00, men kom desværre lidt for sent, det kan være svært med kalenderen og alle de "aftaler" man kan ha', når an er kendt. Vi nåede at gå op af den røde løber inden de kongelige højheder ankom i krone 1.

Margethe og Henrik havde selvfølgelig taget hunden med....

Når man jo nu er så kendte som vi er, sad vi jo til bords med majestæterne, Tom Jones, Elton John (der jo er ridder et eller andet), Kim Larsen og Dolly Parton.

I løbet af aftenen gav mange af vores kendisvenner et nummer på scenen, bla. Teddy Edelman, Gary More, Elvis, Brødrene Olsen og Povl Kjøller. Madonna fyldte jo 50, så hun fik lige en fødselsdagsang med på vejen.


En helt igennem genneført fest ! Vi hyggede os pragtfuldt, tak Jette, Allan, Søren, Heidi, Majbritt og Danni.



Pappaprazzierne var jo tilstede det meste af aftenen, så der kommer jo nok en del billeder i Se og Hør på torsdag. Men det er jo klart når så mange kendte var samlet på et sted, udover de allerede nævnte var der, Amy Winhouse, Michael Jackson, Bamse, Tina Turner, Pavarotti, Grethe Sønck, Kim Schoumacher, John Mogensen, Justin Timberlake, Stewie Wonder, Britney Spears m.fl.

2 kommentarer:

Jette... sagde ...

Det var bare så stort, at I havde tid til vores VIP fest, midt i jeres turné ;)
Tak for at I var med til at gøre vores aften endnu festligere.
Knus fra
*Bamse*

Anonym sagde ...

Det er dejligt at høre I har haft en god aften.

John Mogensen