torsdag den 31. juli 2008

Sidste skoledag...

Forleden fik jeg lavet et LO om med et billede fra Oscars sidste skoledag. Det er lavet til en skitsekonkurrence hos Dreampapers, men heller ingen præmie denne gang, så derfor kommer det først på nu. Men det er også ligemegetmed placeringen, udfordringen er god og jeg får lavet noget.... og det er spændende at se hvad andre får ud af samme skitse.
Papiret er endnu engang fra Octoberafternoon og div. dims fra Moshposh månedspakken..... og hvad der lige var i gemmerne.....




onsdag den 30. juli 2008

Agurketid....

.... faldt lige over det her den anden dag, nogle af mine yndlinge.....

http://www.youtube.com/watch?v=_-RdAzkKlXY

http://www.youtube.com/watch?v=HaXtC379FRE

Snart ferie....

... igen. Vi har ingen specielle planer, men tager dagene som de kommer.

Bagefter starter jeg på nyt job og jeg glæder mig, men håber samtidig at jeg har valgt rigtigt, synes jeg har været lidt uheldig med jobvalg.

Men jeg skal heldigvis arbejde i Navision igen, der hvor en kreditor er en kreditor og ikke en vendor, hvor man ompostere og ikke reverser, udligner og ikke clearer, hvor en sag ikke er et issue, posteringsdato ikke er posting date, hvor debet er debet, d eller plus og kredit er kredit, k eller - og ikke d, c, 40, 50,70, 60 eller hvad det nu hed osv.

onsdag den 23. juli 2008

Hovedpine...

Der er ikke sket, så meget herinde, da jeg har haft mere end almindelig ondt i hovedet i lang tid. Lad mig sige det sådan, at jeg er blevet overbevist om at der ikke er r.. i begge ender. Jeg var til lægen i mandags og fik taget en masse blodprøver, og blev sendt direkte til modtagelsen på Hillerød Sygehus. Og hvordan kommer man så lige derop med offentlige transportmidler udenfor myldretiden? Man har en skøn veninde, der som en selvfølge tilbyder at køre, tak Helle, selvom det ikke blev nødvendigt. (Min mand kørte mig). Det blev sygehuset, da jeg skulle undersøges af en neurolog og midt i en sommerferieperiode kan de kun opdrives der.....

Jeg fandt hurtig afdelingen ved hjælp af et kort (sidst jeg var der var da Mollie blev født), og jeg blev lagt til at vente i en seng, kort efter kom en sygeplejerske og tog blodtryk, urinprøve, feber og gav mi et armbånd på, så jeg var officielt indlagt.

Efter et stykke tid i sengen kom neurologen og jeg blev undersøgt og udspurgt om hovedpine; han kunne ikke lige finde ud af hvorfor jeg er så hårdt ramt; men har henvist mig til scanning: det skal jeg så om en uge; og får forhåbentligt papir på at jeg har en hjerne.... Herefter blev jeg udskrevet igen, kunne slet ikke overskue at skulle overnatte der....

Jeg blev overrasket over at blive undersøgt så grundigt og der blev handlet så hurtigt. Jeg har lidt af migræne i 14 - 16 år og har altid bare fået en recept på migrænemedicin og så en recept på smertestillende, hvis de ikke hjælper. Jeg har mange gange taget initiativ til at komme det til livs, men har altid løbet panden mod en mur.

Har prøvet zoneterapi, kiropraktor, hormonplastre, p-piller, spiral uden hormon, hormonplaster, kostdagbog (er i klar over hvor meget forskelligt man propper i munden?) og forskellige alternative behandlere uden held og havde lidt slået mig til tåls med at min migræne nok forsvinder med overgangsalderen, da den temmelig sikkert er hormonelt betinget.

Den hovedpine jeg har haft mange anfald af det sidste stykke tid har ikke været migræne, den har været anderledes, i hele hovedet som om kraniet var for lille eller hjernen for stor, og ikke halvsidet som migrænen er. Det nok derfor jeg blev sendt til neurologen.

Men det er fedt endelig at blive taget seriøst, jeg finder jo snart ud af hvad blodprøverne og scanningen viser og så må jeg tage den derfra....

Seriøst synes jeg ikke lægerne har taget min migræne, men man kan sige jeg fungerer fint i dagligdagen og så bliver jeg lige banket i sengen et par dage og så fungerer det hele igen, springer jeg et anfald over, håber jeg hvergang at det er slut, men nej. Når det har været særligt slemt og ingen piller har virket har jeg ringet til vagtlægen, ja men så må du komme herind, når jeg så fortæller at jeg ikke er i stand til at køre bil (hvilket de burde vide) er standardsvaret, så prøv at lægge dig til at sove, right.

Nå, ikke negativ nu, kigge fremad og håbe der er en løsning for mig.... Jeg er bare træt af at have ondt, kaste op, spise piller og ligge i sengen.

Ha' en god dag (fra en der har spist flere piller det sidste stykke tid end hun bryder sig om og er gift med en alene far til 3 børn, der har klaret det fremragende)

søndag den 20. juli 2008

Lille Rose

Så tørrede glimmerlimen. Billedet er fra Tyrkiet, Mollie og Julta, hvilket betyder lille rose. Julta var så sød mod Mollie, så efter hende i poolen, var om hende, så blid og køn en pige. Mollie var også vild med hende, selvom de ikke forstod de hinanden på ord var der et eller andet mellem dem. Døm selv, jeg synes hun er ekstrem køn.



På "skiltet" står der " Love is the poetry of the senses" Det eneste, der irriterer mig lidt er, at der skulle ha' været sommerfugle istedet for knapper (de var i pakken jvf. lidt nedenunder), og jeg kan huske jeg havde dem i hånden og lagde dem et godt sted......

Papiret er fra Octoberafternoon og jeg har brugt en skitse fra littlebookof sketches.

Heldig eller hva'...

... sad i går aftes og scrappede og var inde og lure på shoppen's hjemmeside, 25% på alt, kunne ikke lige beslutte mig, så jeg ville vente til i dag. Det var en klog beslutning 30 %, så jeg har bestilt en masse dies....

Nu da jeg så snart ikke får månedspakke derfra, overvejer jeg andre mulighede, kunne selvfølgelig nøjes med Moshposh, men "nøjes" er ikke rigtig i min ordbog når det drejer sig om scrap...., så jeg fandt denne her som jeg overvejer kraftigt.

http://www.scarletlime.com/

Forøvrigt har jeg tilføjet et nyt link til skitser....

Scrap...

Den nye månedspakke fra Mostposh kom den anden dag..... og jeg er allerede i fuld gang med noget af papiret, når bare ikke lige at blive færdig i aften, da jeg altid glemmer hvor lang tid glimmerlim er om at tørre, så jeg ikke kan klistre det fast endnu og har det udover det hele.

mandag den 14. juli 2008

3 år...

... blev Mollie idag, så nu er hun bare en stor pige. Vi holdt fødselsdag for familien i lørdags og jun har helt tjek på det med at fødselsdagsbarnet skal have gaver.


Jesper var ude i lørdags og købe cykel til pigen, hun har ikke villecykle på den 3-hjulede, der har været Oscars. Det har taget op til 3 kvarter at komme over til tanken. I søndags prøvede hun så en ude i Kvickly og hun tog forretningen rundt uden problemer, så sådan en måtte hun ha'...


Jesper samlede den i går aftes og vi lagde et tæppe over. Vi ville vække Mollie med sang i morges, men pigebarnet kom os i forkøbet og vågnede klokken 5 et eller andet. Vi havde ikke regnet med det, da hun efter vi er kommet fra ferie har sovet til 10 hver dag.


Jeg kan love for at cyklen er et hit, se selv...

lørdag den 12. juli 2008

Oprydning

Idag har det været store oprydning- og rengøringsdag (familien kommer til Mollies fødselsdag i morgen). Jesper tog børnene med ned og handle og jeg gik igang og fik nået en del medens de var væk, her lignede virkelig noget der var løgn.

Da de andre kom hjem spurgte jeg Oscar om ikke han lige kunne rydde op på værelset og tjene lidt lommepengestreger. Der kom store protester, og så prøver han at presse citronen for hvad det kan gi' af streger. Han var rigtig gal og gad i hvertfald ikke, for det var slet ikke ham der havde rodet....

Nå, men til sidst lovede moderen at hvis han gik i gang kom jeg og hjalp når jeg var færdig med soveværelset. Oscar begyndte med megen banden, tøj blev højlydt båret ind til vask osv. indtil han kom løbende med et tomt cd-cover og spurgte hvor cd'en var, jeg gik så i gang med at lede i skabet og han fik øje på Bølle-bob, den var så ok.

Lidt efter rungede der bølle-bob ud fra værelset, Oscar gik og sang og oprydningen var hurtigt overstået og han fik sin belønning og megen ros, så siger han " skal jeg ikke også lige rydde op på Mollies Værelse", du går bare i gang min dreng..... Så bølle-bob fortsatte og Mollies værelse er også superfint. Det udløste lidt ekstra lommepenge og megen ros for både initiativet og arbejdet.

Min rengøring gik også nemmere, for Oscar og jeg har Bølle-bob tilfælles. Jeg tror jeg kan samtlige sange udenad, vi har dog lidt forskellige favoritter,Oscars er Bølle-bob og baby-sitting-boogie, hvor mine er de lidt mere stille som Kære dagbog, den søde pige m.fl. Hvis folk kunne se Oscar og jeg ville de tro vi var åndsvage, men hold op hvor vi hyggede, sang, dansede og "arbejdede" og Mollie den lille fis gik og abede efter, hun skal jo det samme....

Ved aftenbordet talte vi med Oscar om, hvor for han skulle alt det brok igennem, når det lød som om han hyggede sig og gik så nemt, svaret var "jamen jeg havde jo lige glem det med musikken...."

torsdag den 10. juli 2008

Bonbonland..

Vi har været rigtig tidligt oppe idag, for vi skulle mødes med Jette og Morten og deres børn i bonbonland kl. 9.30. Så op klokken o7 og spise morgenmad og lave madpakke og så sydpå. Det ta'r faktisk lige kun omkring 1 time at køre, så det er ikke galt.


Vi fik rigtig hygget, snakket og pjattet og jeg tror at Jesper fik prøvet samtlige forlystelser sammen med børnene. Far og søn var oppe i vildkatten, modige er de, lodret fald nedad.... Mollie var nu heller ikke bange af sig og hun fik også prøvet en hel del.


Sidst på eftermiddagen begyndte det at regne og regne og regne, så vi besluttede at nu var det slut for i dag. Vi havde alligevel været der 7 timer, men 7 dejlige timer...
Det var 2 meget trætte børn vi tog med hjem, de faldt i søvn stortset som de satte sig ind i bilen og sov hele vejen hjem.

onsdag den 9. juli 2008

Farmors fødselsdag...

Vi har været til fødselsdag hos Farmor her til aften. Dejligt. Og farmor er lykkelige ligenu, for udover fødselsdagsgaven fik hun "pralebogen", som hun blev rigtig glad for, så den var alle timerne værd, den kommer til at være en fast bestanddel af taskeindholdet i et godt stykke tid.

Jesper fik også hendes lamper i entreen til at lyse igen, hvilket de ikke har gjort i meget lang tid, så vi har gjort farmor glad idag.....

tirsdag den 8. juli 2008

Poolpige

Mollie var i sit es ved poolen og pigebarnet er frygtløs. Hun hoppede i vandet både med børn og hoved først (man ser hvad andre gør), rutschede forlæns og baglæns "alene" ned (der stod en og greb hende) og hun var faktisk rigtig god til at svømme med vingerne på.


Mollie havde dårlig tid til at sidde og spise is, der var knald på hende hele tiden til gengæld sov hun også godt :-), det eneste tidspunkt forældrene fik læst lidt i en bog på, var når hun var i den lave børnepool og man kunne side på kanten med benene i vandet sammen med en kop kaffe. Her legede hun lidt med de andre små og kunne bunde, kunne faktisk hygge sig her et godt stykke tid, men det store bassin og rutschebanen var en stor fristelse, for en pige på snart 3, der mener hun absolut kan det hele..... kiggede man væk 2 sekunder var hun på vej op i vandrutschebanen igen.....

Der er ingen tvivl om at det er Jespers gener, der er mest fremtrædende hos Mollie...


Rungsted Havn

Jeg har været ude at spise på Rungsted Havn til aften sammen med taxa-tøserne. Det var virklig hyggeligt og snakken og latteren gik let, ligesom på kontoret.....

Jeg savner dagene hos taxa og det bliver jeg lige mindet om, når vi mødes. Selvom vi altid havde møgtravlt, telefonerne kimede og vognmænd kom rendende var der overskud til hinanden og til at grine. Jeg tror, det er det bedste job jeg har haft og en tid der desværre ikke kommer igen på samme måde. Der var en leben, sjove historier, super arbejdsklima..... hmm

Men når nu det ikke skulle være taxa for nogen er os, sætter jeg stor pris på vores små sammenkomster....

lørdag den 5. juli 2008

En god nats søvn....

I nat har jeg bare været væk og jeg mener helt væk. Jeg tændte for fjernsynet,d a jeg lagde mig og der skulle lige være reklamer, så ville nyhederne starte, passede perfekt, men jeg så dem aldrig. Skønt at der var en rimelig temperatur uden aircon og en dyne...

Jeg har sovet mærkeligt på ferien, det var varmt og vi lå og skruede op og ned, tændte og slukkede for aircon'en, det blev hurtigt for koldt, når man kun ligger med et lagen og igen hurtigt for varmt. Brokkehovedet Annette. Begge børn lå også i sengen, og specielt Mollie ligger meget uroligt. Så nattesøvnen var ikke noget at råbe hurra for, men hyggeligt var det....

Middagslurene var til gengæld gode, og det var der dømt dagligt efter frokost, da børnene var længe oppe om aftenen og fordi det simpelthen var for varmt til at være ude....

Jeg elsker min seng, dyne og hovedpude, så gensynsglæden var stor da jeg lagde mig.

Månedspakken...

... kom i dag fra scrapshop og det er den anden sidste i mit abonnement og forretningen lukker desværre snart, det er rigtig ærgerligt.

Men jeg har fået tropical papir fra Making Memories, og det passer jo perfekt til poolbilleder, så jeg er tæt på at være i gang med scrapperiet igen.

Lo

Sad lige og kiggede scrapsiderne igennem og kom så lige i tanke om mit bidrag til sidste udfordring på 1-2-3-scrap.


Billederne er fra Side i Tyrkiet, føste gang vi var på charter som familie og 3. gang Jesper og jeg var i den by, det er også den by vi blev ringforlovede i 5. august 1999.


Papiret er fra Chatterbox og købt for lang tid siden til en ide jeg havde, men det blev aldrig brugt og synes det er blevet rigtig godt til disse billeder... svensker/brøndby LO.

Nyt job...

Fredag, for en uge siden, var jeg til en jobsamtale om morgenen. Jeg var dernede for lidt over 2 år siden, lige før jeg fik jobbet hos taxa, så samtalen var egentligt hurtigt overstået. Hele ansættelsesudvalget ( 4 personer) kunne huske mig fra dengang og jeg kunne huske en del også vedrørende jobbet, så det var helt ok. Jeg havde egentlig skudt det lidt ud af hovedet, da jeg ikke troede de ville betale for guldet.... :-), men en time efter samtalen blev jeg rimget op, de ville ha' mig og mit lønkrav gik var gået igennem.

Så gik det ligepludselig stærkt, medens jeg bare vimsede rundt omkring mig selv. Da vi skulle rejse om aftenen fik jeg sendt min chef en mail med min opsigelse, og fik sendt den på posthuset også..... puha. Jeg har længe ønsket mig et nyt job, men får også mød dårlig samvittighed ved at sige op. Samtidig håber/ved jeg at det er det rigitge at gøre, jeg har fået ondt i maven i lang tid, når jeg parkerede der om morgenen og det er bare ikke rigtigt.

Fra august kan jeg så cykle på arbejde på 5 min, så alene ved at spare transporten får jeg et helt nyt liv forærende...., jeg håber at dette job er det rigtige, så jeg kan få lidt stabilitet over mit arbejdsliv igen og slippe for alle de ansøgninger og samtaler......, men jeg glæder mig til at starte der.

fredag den 4. juli 2008

Hjemme igen....

Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie i Alanya. Det er rart med en behagelig temperatur igen, dernede var den over 40 grader hver dag, så sveden drev af os.


Der er så meget at fortælle, så det kommer lidt løbende med en masse skønne billeder, så jeg har noget at scrappe det næste lange stykke tid.


Vi har mødt et utroligt sødt par dernede, Jette og Morten og deres 3 børn, 2 drenge der er lidt ældre end Oscar og en pige på alder med Mollie, dem har vi tilbragt rigtig meget tid sammen med og skal mødes med dem igen.


Lige nu nyder vi freden efter konstant musik og jodlebirge (bønnen der lyder over hele byen mange gange dagligt), temperaturen, læser et hav af mails, tjekker blogs, en sofa, et toilet der kan trække ud osv, men "Marie", der kom og gjorde rent dagligt kommer jeg til at mangle :-), bare at sætte sig og spise, poolen. Hvordan er det det er ? Ude godt, men hjemme bedst..... Skøn ferie.