fredag den 4. juli 2008

Hjemme igen....

Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie i Alanya. Det er rart med en behagelig temperatur igen, dernede var den over 40 grader hver dag, så sveden drev af os.


Der er så meget at fortælle, så det kommer lidt løbende med en masse skønne billeder, så jeg har noget at scrappe det næste lange stykke tid.


Vi har mødt et utroligt sødt par dernede, Jette og Morten og deres 3 børn, 2 drenge der er lidt ældre end Oscar og en pige på alder med Mollie, dem har vi tilbragt rigtig meget tid sammen med og skal mødes med dem igen.


Lige nu nyder vi freden efter konstant musik og jodlebirge (bønnen der lyder over hele byen mange gange dagligt), temperaturen, læser et hav af mails, tjekker blogs, en sofa, et toilet der kan trække ud osv, men "Marie", der kom og gjorde rent dagligt kommer jeg til at mangle :-), bare at sætte sig og spise, poolen. Hvordan er det det er ? Ude godt, men hjemme bedst..... Skøn ferie.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Velkommen hjem. I har da ihvertfald haft bedre vejr end vi har, selv om de sidste dage har været fine. :) Lyder som en dejlig ferie, godt I har nydt det, og endnu bedre at det er dejligt at vende hjem igen!