mandag den 27. februar 2012

Logescrap...

I lørdags var jeg til logescrap og det var lige hvad jeg trængte til efter alt for lang tids overarbejde, stress og skole. En dag i skønne pigers selskab uden større problemer end at skulle vælge papir, billeder osv.  - men det er dejlige problemer !!!

Jeg started med udfordring nummer 2 -  en skitse



Papiret er fra PION, der laver det mest fantastiske papir, der længe er set... så er der guld Thickers og lidt blingswirl.

Næste udfordring så således ud..... eller rettere den første !



.. og når man sidder i den, så kunne man godt ha' brugt at man måtte bruge en helt masse andet, men jeg blev tilfreds med reultatet.

Papiret er fra FabScrap, så er der brugt røde Thickers, blingswirl og lidt fra gemmerne.

Udover udfordringerne  fik jeg lavet yderligere 2 LO'er, det var jo helt vildt, tror aldrig det er sket før.




Der er brugt papir fra Pion, Thickers og ting fra gemmerne til begge.

En fantastisk dag, hvor det som sagt lykkedes at få dagligdagen lidt på afstand og få brugt lattermusklerne. Tak for en dejlig dag.

PS beklager at billederne er lidt skæve, havde vist lige glemt vatterpasset :-(


Ny die...

Denne Tim Holtz die har været på ønskesedlen længe og i lørdags blev den min.... har se så mange fede ting lavet med den, så jeg glæder mig tila t få den brugt.

søndag den 19. februar 2012

Løbesko...

Jeg har sat mig et mål og kæmper for at nå det. Ingen tvivl om, at det bliver lettere når foråret kommer. Indtil da er det på løbebåndet når der ikke lige er Attack eller skole.... og efter eksamen bliver jeg fuldbyrdigt medlem af "Endorfin Freaks".

Glæder mig tl at prøve min nyerhvervelse.....

onsdag den 15. februar 2012

Ekstern økonomirapportering..

.. har været et tungt fag med enormt meget læsestof og pga et stort arbejdspres må jeg nok indrømme, at jeg ikke fik gjort lige så meget ved hjemmearbejdet som egentlig var min hensigt fra starten. Jeg fik dog gjort noget ved det i juleferien. 10. januar var et mareridt, svær opgave, teknik mv. der ikke virkede i eksamenslokalet osv. Derefter har været en lang ventetid på resultatet... I sidste uge kom den vejledende løsning og efter at have skimmet den, gemte jeg den væk, for jeg syntes ikke det så helt godt ud og blev i dårligt humør.

I mandags kom svaret endelig og jeg er bestået endnu gang, yes, så aftalen d. 8. juni er blevet slettet fra kalenderen igen. Et skridt nærmere det endelige mål.... og i fuld gang med Økonomistyringen nu.

I did it again.... !

onsdag den 8. februar 2012

Fødselsdagskort...

Jeg får ikke lavet så meget for tiden, men den anden dag skulle jeg bruge 2 kort på arbejdet og så måtte jeg jo igang - havde næsten glemt hvordan man gør, men synes de blev gode.


Papiret er fra BasicGrey og  Umbralla man'en er min yndlings fra Tim Holtz.