fredag den 28. december 2012

Livstid...

Jeg har tilladt mig selv at holde lidt fri fra lektierne og læse for fornøjelsens skyld frem for pligten.Så lige inden ferien startede jeg på bogen "livstid" af Liza Marklund.  Ukvik gik det op for mig et stykke inde i boget, at jeg har læst efterfølgeren før denne her og at der er nogle bøger forud for denne. Kan så oplyse, at de kan læses som enkeltstående.... og de kan anbefales, så nu skal jeg have fundet de andre i serien.

Videregående skatteret...

I november var jeg til skriftlig eksamen i videregående skatteret. Det er altid med blandede følelser jeg forlader sådan et lokale. Jeg har enormt svært ved at fornemme om det var godt eller skidt. Specielt er det svært at vide hvor niveauet ligger, da der ikke er afleveret nogle skriftlige opgaver, der er giver feedback på.

Som ved alle andre skriftlige eksamener, var jeg presset på tid, men det er jo en del af gamet. Karakterene var blevet lovet inden jul og man bliver lidt smånervøs når man logger ind. Denne gang gik det også super, det blev til et 7-tal, hvilket også er gennemsnittet for eksamen, så jeg er glad :-)

Indtil videre har jeg så et gennemsnit på 6 og det er ganske tilfredsstillende synes jeg.

Sidst i januar 2013 står den på mundtlig international beskatning.Jeg har udsat faget regnskabsanalyse til næste år og overvejer at skifte det ud med økonomistyring. Så efter januar står den på en pause og efter sommeren er det så 1 fag + hovedopgave. Enden er nær...