torsdag den 28. marts 2013

Mor/barn scrap...

.. blev holdt i tirsdags hos Scrapfactory og jeg havde meldt Mollie og jeg til. Siden Mollie fik at vide, at vi skulle afsted gik hun og glædede sig og snakkede om det. Mandag aften pakkede vi - mine ting i min kuffert og diverse kasser og Mollies ting i hendes lille kuffert og et net.

Tirsdag morgen kørte vi forventningsfulde afsted mod Ølstykke. Vi pakkede ud, fik sat os til rette og gik igang med at scrappe. Mollie var ret produktiv og jeg fik kun lavet et enkelt lo som er lige på trapperne til at blive helt færdigt. Det var en anderledes scrapdag, jeg plejer jo bare at være mig selv, men denne gang skulle jeg lige have styr på, hvor meget Mollie fik shoppet og hvor mange af mine ting, der forsvandt.....

Hvis der kommer et arrangement med børn igen, er det helt sikkert, at vi tager afsted igen. Vi havde en skøn dag og fik rigtig hygget. Jeg må sige, at Mollie også har forstået konceptet, tilbød pigen overfor knapper af vores, da hun skulle bruge 2 stykker, lånte glittergluen ud til en dame, der lige skulle bruge lidt finish. Da hun blev rost af de andre udbrød hun højt "Mor, er det ikke rigtigt at scrap handler om at hjælpe hinanden ?" Kan man blive andet end stolt ?

Her er Mollies kreationer, behøver jeg at sige, at Mollie ikke holder sig til de gængse mål ! Der er brugt godt med glitterglue og liqued pearls....





 
 
Om aftenen da vi var kommet hjem og havde pakket ud igen, laved Mollie de 2 næste, hendes tak for en god dag, kan man andet end elske hende helt op til himlen ?
 



tirsdag den 26. marts 2013

Virkelighedsflugt...

... har jeg vist haft behov for det sidste stykke tid, primært efter den sidste eksamen. Jeg har fået læst de resterende 7 bøger af Liza Marklund om journalisten Annika Bengtzon. Hvad kan jeg sige - andet end at de holder ikke så længe de bøger ! De indeholder alt det en bog skal indeholde og er skrevet på en fængslende måde, jeg har ikke formået at kunne lægge dem fra mig, men den sidste er læst og et tomrum opstået !

lørdag den 2. marts 2013

Kan man kede sig ihjel ?

Jeg slap væk fra en arbejdsplads hvor jeg var ved at knække helt af at arbejde i døgndrift og havde alt for mange opgaver til at det kunne nås på en arbejdsdag, også selv om man tog aftenerne og weekenderne til hjælp.

Jeg fandt et nyt job, men er havnet i den stikmodsatte situation, jeg keder mig noget så voldsomt. Man kan sige at jeg får min lån, men på bekostning af hvad ? Dagene er lange og jeg har mistet gejsten. Jeg er bange for at blive dummere og glemme min kunnen. Jeg er bange for at miste humøret og initiativet helt. Hvad før en klog i sådan en situation ?

Jeg søger alt hvad der er at søge af job, men som konjunkturen er pt er vi mange om de få job, så det er ikke til at sige hvornår det bliver....

I mens må jeg jo prøve at holde hovedet igang, Jeg sluger bøger i øjeblikket, er blevet valgt som bestyrelsesmedlem og fundraiser hos spejderne og lurer på, hvad jeg mere skal finde på indtil skolen starter igen.

Jeg vil udfordres, jeg vil føle mig nødvendig, jeg vil gøre en foskel.....