torsdag den 7. februar 2013

International beskatning...

Tiden går stærkt og det er allerede en uge siden, at jeg var til eksamen i international beskatning. Det var først om eftermiddagen - 14.30, men da det var helt i Roskilde kørte jeg hjemmefra om formiddagen og tænkte, at jeg så ville finde et sted og læse de sidste småting og lige repetere lempelsesbrøken igen.

Da jeg parkedere måtte jeg mine 2 studiekammerater, der begge skulle op lige før mig. Nr. 1 fik et 10-tal og nr. 2 et 7-tal, og jeg kom så op et godt stykke før tid. Som altid var jeg dødnervøs, ved jeg bare skal bestå, men stræber samtidig efter en god karakter.

Da jeg efter eksaminationen blev kaldt ind til karaktergivning blev det til et 10-tal, jeg fik sagt, at det var jeg rigtig glad for. Hvorefter læreren sagde: "men du kan jo dit stof" og jo, det er jo rigtig nok og jeg kunne danse ned ad gangen :-) Fantastisk dag, resten af dagen og en fed fornemmelse med den karakter.

Nu holder jeg så en velfortjent pause til efter sommeren, hvor det sidste valgfag og hovedopgaven skal overstås, så der skal læses skønlitteratur for fornøjelsens skyld.