søndag den 30. oktober 2011

Bægeret !

Måske halvt fyldt ?
Måske halvt tomt ?
Måske bare en dråbe fra at flyde over ?

søndag den 16. oktober 2011

Logescrap...

I går var jeg til Logescrap nede i Scrapfactory. Så fredag printede jeg billeder og pakkede lige det mest nødvendige. Det er så lang tid siden jeg har scrappet, at jeg næsten ikke kunne huske, hvad jeg plejer at medbringe.

Som sædvanligt var der 2 udfordringer og efter at ha' kigget både billeder og butikken igennem adskillige gange gik jeg i gang med udfordring 2 - en skitse konkurrence og fik følgende resultat, som jer er ret glad for. Papriret er fra Bo Bunny og ellers er der brugt blomster fra Scrapfactory, Thickers og knapper fra gemmerne.

Udfordring 1 var straks lidt sværrere:
Du skal lave et kort eller layout, hvor de bruger ting fra denne liste :

Blomster eller bling
Knapper eller brads
Karton eller mønsterpapir
Bånd (og blonde) eller snor
Stempel eller chipboard figur

Og så skal du tælle til 5, mens du bruger tingene, så dt layout jybbe se sådan her ud: 1 stempel, 2 ark karton, 3 bånd, 4 brads og 5 bling. Husk det er enten eller. Enten blomster eller bling - ikke begge dele. Hvad du derudover vælger at putte på dit projekt(enkassebon fra Rema, nummerpladen fra din bil) vælger du helt selv, så længe ovenstående kriterier er opfyldt og du ikke putter "ekstra" fra listen  på prjojektet.

Jeg fik dette ud af det:

Hvis ikke du lige kan se det, så er der brugt

1 bånd
2 blomster
3 chipboards
4 mønsterpapir
5 knapper

Papiret er fra Fabscraps og de øvrige ting er lidt fra gemmerne og jeg synes det er blevet et fedt LO selvom jeg synes udfordringen var svær.

Det sidste LO er jeg ikke helt tilfreds med men omvendt kan jeg heller ikke sige hvad der er galt med dett, men helt godt blev det ikke.


Papiret er fra Prima og ellers igen ting fra gemmerne pånær de nye hvide/blå Thickers.

En super hygelig og kreativ dag, hvor jeg endelig fik scrappet igen, nyt papir og nye thickers......