søndag den 14. august 2011

1. skoledag !

I torsdags havde Mollie første skoledag. En dag, der er blevet set frem til rigtig længe. Herhjemme bliver  der øvet tal og bogstaver, skrevet og noteret og endelig kom den store dag.

Dagen før lavede vi "skotøjsæsken" med sommerferieminder, tørklædet fra de sydafrikanske spejdere, et kort over Bonbonland, brochurer fra Peder Skram og Ubåden og en malet muslingeskal.








Det var et rigtig øv-vejr, men Mollie tog det hele i stiv arm. Ikke noget med at hænge og tude i mors skørter, som nogen gjorde. Nej, forrest og så afsted ....


... ind i klassen. Mollie fandt hurtigt sin plads og sine bøger, hun skal sidde sammen med 2 fra børnehaven, 2 fra mødregruppen og 1 "fremmed".


Mollie er så stolt en skolepige, skoletasken forlader dårligt ryggen herhjemme, og hun er meget fascineret af postmappen, hvem skal skal have hvad og hvorfor og så huske det.... store ting :-)

2. skoledag faldt Mollies veninde og slog sig og hvad gør man så. Mollie tog hende i hånden og gik op af trapperne til kontoret for at få fat i plaster....ingen skal kue hende selvom det er 2. dag i skole ..... Inden året er omme spiser hun sikkert forkost med 10. klasserne!

Min lille dejlige store skolepige er gjort af et hel særligt stof :-)