søndag den 27. februar 2011

Kortmester 2011

Jeg har været så letsindig, at melde mig til kortmester 2011 som kører på Scrapsisters fortiden. Deadline på første opgave er i aften kl. 23.59, så jeg er næsten i sidste øjeblik, men jeg har tænkt over opgaven hele ugen....

Jeg valgte drengekortet og der skulle bruges 4 af følgende farver - sort, grå, sølv, blå og grøn samt en stjerne.

Scrap'n'dream...

For 2 uger siden var jeg afsted til Scrap'n'dream.  Det var min belønning efter at semesteret på skolen stoppede. Jeg havde glædet mig helt vildt længe inden for scrap'en har måtte vige pladsen alt for længe til fordel for lektier. Jeg kunne slet ikke finde ud af, hvad jeg skulle haø med, men endte med at tage værktøj, bigshot'en, en masse forskellige thickers og dims og e´selvfølgelig lidt billeder.

Det var en suveræn dag, men den kreative hjernehalvdel skulle lige igang igen. Vi hyggede, scrappede, grinte, sludrede og alt var som det skulle være. FED BELØNNING

Jeg fik lavet disse 2 LO'er:

Det første var med i en af konkurrencerne, hvor kravet var at du skulle bruges 1 af nogle givne sangtekster.



Jeg er så utrænet for tiden, at jeg helt har glemt hvad papiret hedder......

søndag den 13. februar 2011

Uddanelse...

Bloggen har godt nok ligget lidt stille alt for længe. Den største årsag er,a t jeg er ved at færdiggøre min uddannelse, der også har ligget stille lidt fpr længe. Faktisk siden Oscar var lille og han er lige blevet 10 år.

Studieordningen er skiftet nogle gange siden jeg var i gang sidst, så jeg havde mistet overblikket over hvad jeg manglede. Med hjælp fra studiesekretatriatet fandt jeg ud af, at de manglende fag var dataanalyse og erhvervsøkonomisk metode.

Dataanlyse havde jeg som det første, herligt regne- og analysefag. Selvom lærebogen vra meget tyk og på engelsk fik jeg rimeligt godt fat i det fra begyndelsen. Hvis altså man lige opdager den indskudte sætning med at p-hat styrer og p kun er statist. På dette hold havde jeg 4 gode studiekammerater og vi udgjorde stræbergruppen på første række.

Eksamen gik let, men det er også farligt, at sige bagefter, hvis man nu totalt har misforstået noget. Men jeg fik et 12-tal som jeg er meget meget stolt af.

Erhvervsøkonomisk metode har jeg haft efterfølgende og det synes jeg absolut ikke har været sjovt, man skal slet ikke regne ! Det har været et mærkeligt hold jeg har gået på og jeg synes, at det har været rigtig svært og undervisningen har faktisk givet flere spørgsmål end svar.

Jeg var til eksamen forleden og synes også, at denne var rigtig svære, så jeg bliver glad hvis jeg består ellers må jeg jo tage omeksamen her til marts, selvom det vil være lidt øv.

Forhåbent kan jeg starte på HD-2 efter sommeren, det er specielretningen og jeg glæder mig til fag jeg skal have af lyst og ikke af nød.

Søndagshilsner fra en kommende

Graduate Cerfiticated in Business Administration