onsdag den 20. oktober 2010

Månedspakke

Oktobers månedspakke ser således ud:
Overvejer kraftigt at afmelde den for tiden, da jeg ikke får lavet særlig meget og med de penge jeg bruger på scrap hellere vil støtte danske butikker og give mit bidrag til at de overlever, får nye varer og bare er i køreafstand.

SCRAP DANSK!!!



søndag den 10. oktober 2010

Skoleklar...

Vi var til samtale nede i Børnehaven i går. Jeg bliver altid lidt nervøs for hvad de vil sige, men har jo også en fornemmelse af, at det er positivt. Og ja, min lille flyvske datter, der har rumpen fuldt af krudt og humør blev rost til skyerne. Hun er jo efter sommeren kommet i storegruppen og er vokset med titlen, hun kan nu sidde stille et stykke tid og koncentrere sig om en opgave, hun er omsorgsfuld overfor de små, en god kammerat, sprudler at godt humør og energi, super god til at lege  og kan alt det en 5-årig skal kunne.

Mollie er hermed erklæret skoleklar og skal jo som alle andre årgang 2005-børn snart skrives op, så jeg må vænne mig til at jeg har en stor pige.... og undre mig over hvor den lille blev af.

Eneste minus er, at Mollie ikke lige kun koncentrerer sig om at være børnehavebarm, men hvis hun nu samtidig kan holde styr på, hvem der er hvor og leger med hvem, hvem der er der og hvem der er hentet, hvilke af de voksne, der har fri osv. Tjah, der skal være styr på det hele, dejlige tøs.