søndag den 25. april 2010

Lige et par Lo'er mere...

... som jeg aldrig har fået oploadet.
Dette er lavet til Scrap'n'Dream udfra en skitse og med bestemte bogstaver man måtte bruge til titlen. Billederne er fra en dag hvor Mollie var hos Line, så vi var i Hornbæk og spille golf og spise is med Oscar.
Dette har jeg lavet til en tøse kreativ dag med BasicGrey papir. Billederne er fra ZZ, da Oscar var helt lille.

Logescrap...

Igår var jeg til "Logescrap" i et klubhus i Vallensbæk. Super hyggelig dag i selskab med kreative tøser. Jeg fik for en gangs skyld lavet lidt :-)
Udfordring 1:
  • Skitse

  • Der SKAL være en overskrift og den må kun være hvid eller sort

  • Foruden hvid og sort må du vælge 2 farver mere

  • Dog må du bruge ALT inden for hver farves farveskala

  • Det gælder dog ikke billederne - men papir og pynt

Nu når jeg sidder og læser igennem kan jeg se, at jeg er fejlet på overskriften, øv.

Billedet er fra første gang vi havde Oscar med i Tyrkiet og han er bare lillebitte i forhold til det lange rær han er blevet. Papiret er fra LiliBee, Audrey, så er blevet brugt Thickers, DrewDrops og blomster fra gemmerne.


Udfordring 2:

  • Skitse

  • Der skal være en titel og du må KUN bruge af følgende bogstaver A-B-E-G-I-K-L-N-O-P-R-Y

  • Du må gerne bruge bogstavet flere gange

Jeg valgte billederne fra Mollies gymnastikopvisning. Papiret er fra Bo Bo Bunny, blomsterne er helt nye, fylder bare lidt meget i højden, og ellers Thickers og DewDrops fra gemmerne.

Ved lodtrækning var jeg den heldige vinder og vandt lækkert papir fra MyMindsEye, Chipboard bogstaver, brads og blomster, skønt.

Så kom jeg jo til at bruge mine fødselsdagspenge, så der kom lidt med hjem også, skønt.

Månedspakken...

.. kom fra USA forleden dag, så den er altså kommet med en flyver og trodset askeskyen. Havde ikke lige regnet med at få den så hurtigt, da der jo nok er en del ophobninger rundt omkring pga det lukkede luftrum.

søndag den 18. april 2010

Fødselsdagscrop

Jeg kan vist lige nå, at skrive herinde inden næste månedspakke kommer.....

Jeg har ikke fået lavet så meget det sidste lange stykke tid, hovedet er fuldt med andre ting, desværre.

Jeg har et par halvfærdige lo'er liggende, som jeg er gået lidt i stå med. Der er fødselsdag hos Scrapsisters og de første udfordringer læste jeg igennem, men er heller ikke kommet i gang med dem.

I denne weekend har der været cybercrop og ud af 8 opgaver har jeg fået lavet 2, ikke vildt imponerende, men jeg er blevet super glad for Lo'et og min kære mand og nok hårdeste dommer, syntes at det nok var det bedste han havde set fra min hånd. Det er lavet ud fra en skitse (udfordring 1) og papiret er fra October Afternoon, almindeligt Bazzill, thickers, en perlesvirl og en blomst fra gemmerne. Blev færdi kl. ca 12 i nat og havde jo ikke lige læst at fristen var 16.45.




Jeg fik også lavet udfordring 3, et Easelcard, men jeg glemte da, at bruge stempler..... ups



Hmm status er jo så, at jeg kun lavede 2 udfordringer og ingen er med i konkurrencen, men jeg er som sagt rigtig glad for æo'et og kortet skal bruges i næste måned.