tirsdag den 29. december 2009

Månedspakken...

.... for december kom her i eftermiddags, var ellers blevet lidt nervøs for om den var blevet taget ved røveriet før jul på Espergærde Posthus. Nå, men jeg har jo så modtaget en masse julepapir, så er det da heldigt, der blev taget billeder juleaften :-) Det er selvfølgelig fra Mosh-posh.

mandag den 28. december 2009

Lo'er

Tjah, samtidig med at jeg ikke har været så aktiv med at scrappe er bloggen næsten gået helt død også......


Her er lige et par LO'er som jeg har lavet til kreativ dag for efterhånden lang tid siden.
Først en forside til Oscars album
Mollie, der spiser Bananasplit på Mallorca
Oscar, der kører gokar på Mallorca sammen med Far og Bo

søndag den 27. december 2009

Crop

I dag har min søde mand lade mig ha' en total egoist dag. Siden jeg stod op har jeg været med i crop hos scrapsisters, så jeg har scrappet en hel dag herhjemme. Mollie har været lidt med i ny og næ, men hun skal helst sidde med bagdelen oppe i det jeg laver, så når hun bliver sat ned på stolen bliver hun lidt fornærmet. Men hun har siddet lidt og klippet og klistret også.

Her er så mine bidrag.....

Opgave 1 - en skitse

Opg. 2 - Et kort med thickers eller chipboard

Opg. 3 - skal se gammelt ud, brug sølvpapir eller bladguld

Opg. 4 - Et kort, hvor over halvdelen er bart

Opg. 5 - Naturen max. 5 km fra din bopæl og max 5 billeder

Her har Jette, superfotograf af skæve vinkler og pletskud, været så sød at donere billeder.

Opg. 6 og 7 har jeg ikke lavet endnu, nu må jeg se om jeg når det.

Bonusopgaven misforstod jeg, man skulle tage et billede fra en pause, det gjorde jeg så, men det var altsså ikke nødvendigt at scrappe det, men det blev det.

Jeg har haft en suveræn dag ved skrivebordet med kaffe og chokolade (skal snart på afvænning fra chokoladen). Det er lang tid siden, jeg har scrappet rigtigt, har ikke lige haft overskuddet, men jeg kom i gang i dag......

tirsdag den 22. december 2009

Julegaver...

Jette var så sød, at tage nogle billeder af børnene den anden dag. Nogle er blevet sat i almindelige rammer til julegaver.

Til Line (vores unge pige) og Kirsten (Lines mor) har jeg lavet disse billeder af Mollie. Jeg købte nogle malerlærreder med ramme i Harald Nyborg til 13 kr stykket, der er så ikke lige glas, men det gør ikke noget da de fylder lidt i tykkelsen.