torsdag den 23. april 2009

Et par lo'er

Tjah, det bliver ikke til så meget i øjeblikket, da jeg enten er på arbejde eller hviler, er træt af at være træt, og ikke få noget ud af tiden.

For et stykke tid siden lavede jeg dette af Oscar. Oscar fotodækkede hele Mormors fødselsdag.


I dag har jeg så fået lavet dette her ! Billederne tog Jette i går, da hun tilfældigvis også var i cirkus med kamera, hvor mine børn også var med deres farmor. Oscar blev hevet op af kloven og præsterede at lave klovnenumre foran et helt telt fuld af folk. Selvtilliden fejler intet og pt overvejer han en fremtid i cirkus. Papiret er fra MyMindsEye og den er liftet efter et layout af Lizette Madsen/Lam set på 1-2-3-scrap



onsdag den 22. april 2009

Pas på blodtrykket....

... som man siger så tit i sjov, har fået en lidt anden betydning for mig.

Påskeferien startede jeg jo med kraftig hovedpine og endte ude hos vagtlægen, som udleverede et par stesolider. Dette gav en nattesøvn uden smerte, men heller ikke mere. Dagene gik og onsdag tog jeg ud at træne, det havde heller ingen effekt, men nogle jag gennem hele kroppen op i hjerneskallen. Så tog jeg til kiropraktor, der lige knækkede de sædvanlige steder, men også tog blodtrykket og derefter sendte mig direkte ind til lægen, der blev jeg noget nervøs, hun var lidt for alvorlig.

Jeg fik en akuttid, blev "målt" og sendt hjem med en blodtryksmåler og en masse aftaler efter påske. Jeg kunne godt se på målingerne, at det ikke så helt godt ud. Lige efter påske var jeg så hos sygeplejersken og aflevere måleren, får taget blodprøver og lavet en hjerte EKG.

I går var jeg så til lægen. Alle blodprøver, lever, nyre, kolesterol mv var fine, men blodtrykket alt for højt (det lave af dem). Så nu skal jeg ha' medicin hver dag resten af livet. Jeg skal også til røntgen og scanning af hjertet og til øjenlæge, der skal kigge på blodkarrene.

Når nu det skal være sådan, så håber jeg at pillerne snart har indvirkning. Min krop har været træt konstant, men det er jo klart da hele systemet arbejder hårdere.... Det jeg egentlig har det mest mærkeligt med, er at ingen har undersøgt mit blodtryk før og jeg har da lidt af migærne/hovedpine i 15 år, måske har det altid været årsagen, men det får jeg nok ikke svar på......

Nu vil jeg satse på at få lidt mere energi, synes jeg har hvilet i 3 uger snart, og være taknemlig for at en læge har taget min hovedpine alvorligt og at jeg måske slipper for den fremover.

torsdag den 16. april 2009

Månedspakke...

Det er helt vildt i øjeblikket, fik jo min Cuttlebug forleden og i dag er der kommet månedspakke fra mosh-posh. Alle de skønne ting der var i overskygger helt, at pakken var klistret ind i tape fra "Toldeftersyn", nu må jeg se om der dukker en regning op fra toldvæsenet.

Har et par Lo'er liggende, der lige mangler et par detaljer og det her skal jeg bare i gang med hurtigst muligt.

søndag den 12. april 2009

Min fødselsdagsgave....

... har jeg været i Slangerup og hente idag. den er både fra min mor, svigermor og mand. Jeg har ønsket mig den rigtig længe, så om lidt skal jeg rigtig i gang med at lege.








Ja, som ses er jeg blevet den lykkelige ejer af en cuttlebu og en masse dies, så nu skal jeg i gang med at lege.......



onsdag den 8. april 2009

Duften af forår....

Der hersker efterhånden ingen tvivl om at Mollie er blevet en stor pige. I sidste uge er hun begyndt selv at gå på legepladsen og hun er så dygtig, men ikke til at drive op igen. Hun er egentlig ligeglad med om der er nogle at lege med; er der leger hun med dem og er der ikke tuller hun rundt selv. Hun gynger, kridter (tegner med kridt), cykler og er bare Mollie. Det er helt vildt, min lille pige,hun er anderledes, men gør hendes forædre stolte :-)

Forleden sad jeg og iagtog hende medens hun tegnede, uden jeg har lagt mærke til udviklingen er hun begyndt at tegne rigtige mennesker med ben, arme og endda babyer i maven. Det går bare for hurtigt.

Disse billeder er fra forleden, hvor vi var en en hel flok på legepladsen, fotografen er J. Jeppesen. Papiret er fra Lili Bee (Moshposh - marts kit) og skitsen er fra http://dreampapers.blogspot.com/ Der hører lige en forklaring til titlen, når Mollie kommer hjem efter en hel dag ude i det "fri" dufter hendes hår helt specielt af forår, den er så vidunderlig den duft, men ikke til at beskrive med ord, skal duftes :-)
Blikket på det højre billede er så fedt....

tirsdag den 7. april 2009

Legepladsen...

.. er den fedeste ting ved at bo i lejlighed.

Jeg har ligger underdrejet hele weekenden og måtte bl.a. aflyse en aftale om en tur på naturlegepladsen søndag. Den eneste friske luft jeg fik var da jeg tog til vagtlægen i går og blev udstyret med et par stesolider, farver, striber og fest i hovedet, eller rettere jeg gik ud som et lys.

Oscar havde en legeaftale her til formiddag, som jeg seriøst overvejede at aflyse, for vores hjem indbød ikke lige til andre end os selv inden for døren. Vejret var heldigvis med os, så det blev på legepladsen, her kom aftalen fra søndagen så også ind i billedet. Kaffe på vores legeplads i stedet for på naturlegepladsen. Min skønne mand sørgede for frokost i det fri til os alle, pølser med brød. Flere støtte til, så der var dømt tøsesladder til den store guldmedalje medens alle børnene legede. Herlig dag, og jeg kan mærke at jeg har fået sol i hovedet.

Det er så skønt ved vores legeplads, at lige så snart solen er fremme strømmer børnene ud. Alle leger med alle uanset alder, køn og hudfarve. Lidt fordele er der ved at bo i lejlighed udover en rimelig husleje.... :-)

Tak for en skøn dag til alle, og jeg kommer ned i morgen til hjemmebagte boller.

fredag den 3. april 2009

Hjæææælp

Så blev jeg måske færdig med det sidste fra weekenden. Jeg kan ikke rigtig forlige mig med det, men kan heller ikke sige hvad der er galt. Hmmm er der nogle kloge folk, der kan hjælpe mig..... ?

Convention...

... blev holdt sidste weekend i Middelfart, Lillebæltshallerne. Jeg var afsted fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag, da jeg tog med Karina hjem til hendes forældre og overnattede og hyggede. Fantastisk weekend sammen med dejlige piger og væk fra mand og børn, jeg elsker dem over alt på jorden, men det var dejligt med en lille pause fra dagligdagen.

Jeg fik shoppet lidt dies og chipboards, men ellers ikke noget, så dankortet kom ikke til at gløde denne gang.

Jeg fik lavet disse 2 lo'er som jeg er ganske tilfreds med

Nummer 3 nåede jeg ikke at blive færdig med og er ikke blevet det endnu, sidder bare og stirrer på det og kan ikke lige finde ud hvad, der mangler....