lørdag den 28. februar 2009

Træt...

Her kommer så lige et LO mere, jeg startede på det til Scrap'n'dream. Først havde jeg sat en stor gul blomst i stedet for sommerfuglen, men besluttede at gøre det om. Den er blevet lidt mere grøn end det var tiltænkt, farvede med turkis og gul stempelfarve, og nået børnelærdom kom frem, det bliver til grøn.

Det er lavet udfra februar-skitsen hos Dreampapers og papiret er BasicGrey også her fra Mosh-poshpakken.


fredag den 27. februar 2009

På cykel...

Nu er bidragene til seneste udfordring på 1-2-3-scrap "offentliggjort", så kommer lo'et her på bloggen.

Denne udfordring er et udskillelse løb, der kører over de næste par måneder. Denne her gang ville der være 25, der gik videre, da der også var 25 bidrag er alle med i næste runde. Jeg har ikke gjort mig de stor forhåbninger, for der er mange dygtige scrappere som har langt bedre styr på det hele end jeg har, men jeg synes det er sjovt at deltage og jeg får lavet sider til børnenes albums.

Papiret har jeg altså glemt hvad er, men det er fra en Mosh-posh.månedspakke.

tirsdag den 24. februar 2009

Diskotek...

Efter vi var kommet hjem i dag fortalte Oscar om en episode i skolen. Det er ret specielt for han er dreng, og når man spørger dem hvad de har lavet, er standardsvaret "Det kan jeg ikke huske".

Oscar fortalte, at de havde haft på besøg af AKT-teamet (et team der hjælper med at få styr på klassen, der er nogle meget dominerende drenge). Oscar var kommet en gruppe på fire drenge, hvor de andre er meget højrøstede og med et iltert temperament. Gruppen skulle lave en opgave sammen, og Oscar ville gerne lave den. De tre øvrige drenge begyndte at diskutere højlydt og voldsomt, medens Oscar startede på opgaven. Han var blevet meget ked af det, fordi de skældte ham ud uden grund. Og som Oscar sagde: "Jeg gad ikke den diskotek", altså diskussionen, tjah, det danske sprog kan være svært :-) Jeg synes, at den var så sød den kommentar.

Jeg vil lige sige, at Oscar fik meget ros af klasselæreren, fordi han ikke også hidsede sig op og holdt sig uden for den konflikt. My boy !!!

søndag den 22. februar 2009

Næsten alene hjemme....

Jesper kørte ved 15-tiden idag til et arrangement, det ligger så langt væk at han overnatter. Så børnene og jeg har været alene hjemme idag. Vi havde så gæster til aftensmad, dejligt. Efter der har vi hygget, læst historier og puttet.

Efter børnene kom i seng, tændte jeg stearinlys over det hele og har siddet og råhygget med scrap, en skitsekonkurrence til 1-2-3-scrap. Det tog mig en evighed at finde billeder og papir, men jeg synes jeg har fået et rigtig godt resultat til trods for, at alt blev væk for mig (og ingen at gi' skylden) og jeg nok mangler min staveplade eller nok et læsekursus :-) Er bogstaverne der det er sorte ?

Både børnene og jeg har haft det lidt mærkelig med at Jesper ikke er hjemme i nat, men sådan er det og det er jo også sundt at savne...., men nu vil jeg vist hoppe i seng, hvis der er plads, begge børn ligger i vores seng ;.)

fredag den 20. februar 2009

Kreativ pige....

Mollie er en opfindsom pige og som forældre til hende skal man vænne sig til ikke at blive overrasket over noget, sådan er det bare....

Specielt de sidste par måneder er der sket meget, hvor man måske kan sige, at hun er blevet så stor at hun burde vide bedre.

Et par eksempler på opfindsomhederne

* tegne med tømmerblyant på en nymalet væg
* smøre limstift bag på tegninger og hænge dem op på væggen
* tømme en tandpasta ud i badekarret for at se om det virker som sæbe
* tømme en bøtte baybypudder ud i hele værelset (det støver!!!!)
* hælde vaskepulver ud over badeværelsesgulvet
* tømt adskillige cremer

Listen bliver længere dagligt. I går fik hun klippet sig selv nede i børnehaven, medens hun havde en pædagog på hver side, lykkedes det hende alligevel. Jeg er glad for, når nu det skal være, at hun gjorde det på sig selv, så vi ikke havde nogle andre forældre på nakken. Mollie skal snart fotograferes, så jeg synes det er lidt ærgerligt, men som Jesper siger så skal billedet vel afspejle den hun er, og det er så en Mollie med en lidt andreledes frisure.

I dag er hun så kommet i børnehave i ført, prinsesse-askepot-kjole, rigitg yndig, lidt forvirret over alle de udklædninger børn og voksne havde på, men hun skal nok få en hyggelig dag, hun er jo Mollie.... ;-)

tirsdag den 17. februar 2009

Annette 2 år

Det ikke kun i opførsel/indstilling jeg nogle gange er 2 år. Jeg bliver simpelthen ramt af alt i øjeblikke fra mellemøresbetændelse til øjenbetændelse. Nu må det snart ha' en ende.... Jeg kan godt forstå små børn skriger, når de har ondt i øret og øjenbetændelse er bare irriterende. Mine øjne klør og svir, løber i vand og i jeg kan slet ikke fokusere på noget, at læse historie for Oscar var lidt af en udfordring, øv.

Det var meningen jeg skulle sidde og scrappe her til aften, da jeg er i gang med et 15*15 album til en fødselsdagsgave. Fødselsdagen nærmer sig og jeg er kun noget ca. halvvejs, endnu mere øv.

Månedspakke...

Heldet ville at Jesper var hjemme i dag med dårlig ryg, det er noget rigtig skidt, men pakkeposten kom med min månedspakke, så jeg slap for posthuset.....

Denne gang en masse fede glimmerark fra MyMindsEyes, clearstamps og brune blomster og sommerfugle....






søndag den 15. februar 2009

Skatteøen....

Oscar fik 2 gavekort til fødselsdagen i år og det er første gang han har prøvet det. Det ene var til BR og det andet til boghandleren. Det til BR brugte drengen til lego (er bidt af en gal legoklods) få dage efter han havde fået det. Det til boghandleren havde vi med til Helsingør i lørdags, da Jesper skulle ha' nyt tøj (for alle hans gavekort). Vi gik ind i boghandleren og Oscar kiggede længe rundt, det var svært det her ;-) Vi fandt "Skatteøen" som jeg så fortalte lidt om. Enorm flot bog med gode tegninger i også. Den valgte Oscar så og gik hen og betalte med sit "kreditkort".

Hjemme bladrede vi bogen igennem og det var ren nostalgi. Som barn var jeg inde og se teaterstykket, jeg har spillet det selv i skolen og jeg elsker Sebastians musik hertil. Oscar og jeg hørte "ostesangen", "Hispaniola", "Nattens stjerner" osv igennem og startede på historien om indtil videre livet på Admiral Benbow.

Her er til mange hyggelige aftenlæsninger i en bog, der første gang er udkommet i 1883, men som aldrig bliver for gammel....

fredag den 13. februar 2009

Glæder mig...

.... til påskeferien. Der er godt nok lidt tid endnu, men jeg trænger til flere sammenhængende dage, så jeg når lidt mere end den sædvanlige rengøring. Vores hjem trænger til en ordentlig omgang feng-shui og synes ikke lige jeg når i bund med oprydning og udsmidning til daglig.

Så påskeferien skal børnene og jeg bruge til at gå ned med storskrald, sætte i kælderen og få lidt struktur på det hele.....

Stolte forældre....

Tjah, hvad kan jeg sige, vi rider stadig på bølgen af Oscar's skole/hjem-samtale. Pt gør han bare sine forældre stolte.

I går da Jesper hentede Oscar fra frit, fik han at vide fra en voksen, at vi godt kunne være meget stolte af vores dreng. Årssagen var, at fritten havde været i skøjtehallen. 2 drenge havde hurtigt opgivet det der skøjteri, smidt skøjterne og sat sig på bænken. Oscar var gået ud og snakket med dem, fortalt at man skal tro på sig selv og at øvelse gør mester. De 2 drenge var kommet ud på banen igen og havde faktisk syntes det var sjovt.

Vores dreng, en rigtig god kammerat, der har overskud til at "hjælpe" sine kammerater, så skide være med at han kan være en bisse hjemme, han har nogle gode grundlæggende egenskaber.

tirsdag den 10. februar 2009

Lo'er

Så har jeg gået lavet et par detaljer på mine lo'er fra i lørdags og også fået fotograferet dem.... Stort :-)

Dette her startede jeg på i efteråret, før vi fik malet stuen og alt var pakket væk. Siden har det været væk og vupti så dukkede det op på Scarp'n'dream, lå gemt i nogle af alle mine ting. Billederne er fra en Sverigestur i sensommeren sammen med Helle og Laura. Papiret er fra BasicGrey og jeg har brugt glimmemist til sommerfuglen.


Dette er lavet af nogle papirrester, jeg tror det er Basicgrey og Bloom, jeg har haft brugt bagsiden før. Billederne er Mollie, der tegner et puslespil, dvs. blanke brikker, man selv skulle farvelægge. Det er måske blevet lidt for pink :-)



Det her er fra en efterårsdag ved stranden også sammen med Helle og Laura (har tidligere lavet et med Mollie). Jeg er så glad for dette her, jeg synes det er blevet rigtig godt. Kan ikke huske hvad papiret er, men det er købt på Scrap'n'dream.

Faktisk nåede jeg et LO mere, men det vil jeg lige vente med at vise, da jeg sender det ind til Dreampapers skitsekonkurrence.

søndag den 8. februar 2009

Scrap'n'dream...

.... var i går. Jeg pakkede bilen fredag aften, endte alligevel med at tage alt for meget med. Lørdag morgen kørte jeg hjemmefra klokken 7.20 til Slangerup efter Karina, derefter til gundsømagle efter Linda og så til Høje Taastrup med bilen læsset af scrapsager. Vi burde ha' en Stationcar, men det blev pakket godt.

Scrap'n'dream blev holdt i et stort konferencelokale på et hotel og der var 5 butikker med. Der var fri kaffe, popcorn og softice samt frokost og aftenbuffet, det var så godt.

Dagen levede fuldt op til mine forventninger, som sædvanlig fik vi pjattet, sludret, scrappet, shoppet og råhygget hele dagen, jeg elsker de dage.

Denne gang var det hele 12 timer (2 timer mere end sædvanligt) og de fløj bare afsted. Jeg har dog været produktiv i år og fået lavet hele 4 lo'er, bliver dog først lagt herud i morgen, da jeg lige skal ha' tilføjet et par detaljer.

For første gang nogensinde, tror jeg, vandt jeg på indgangsbilletten, 1 boks fyldt med embellishment, skønt. Dankortet blev også luftet lidt, fik købt nogle punch, lidt papir og pynt og så er jeg blevet den lykklige ejer af Glimmermist, en fantastisk opfindelse.......

Jeg kom hjem, ca. 22.30 i går aftes og fik båret alle tingene op og pakket ud, så det blev halvsent inden jeg kom i seng, da jeg jo også lige havde lyst til at sludre med manden min.

Lige nu, er jeg så træt at jeg kunne sidde op og sove, for jeg var rigtig tidligt oppe igen i morges, da vi havde et arrangement, så nu skal jeg ind i putkassen.

Til sidst lige et kæmpe tak for i går til alle tøserne der var med og som læser med her, fantastisk dag og jeg glæder mig til næste gang.

torsdag den 5. februar 2009

Scrap'n'dream...

... er på lørdag, så jeg har siddet og printet billeder ud. Jeg har igen været optimistisk, for på 12 timer burde jeg kunne nå noget, men lad os nu se....

Jeg pakker mine ting i morgen, denne gang overvejer jeg ikke at tage så meget med, og købe mig til det jeg skal bruge, for jeg plejer at slæbe mig en pukkel til uden at bruge så meget af det. Det må jeg lige tænke over.

Hvis I skulle kede jer sådan en helt almindelig lørdag, så er der åbent for offentligheden også.....

http://www.scrapndream.blogspot.com/