lørdag den 31. januar 2009

Brudepiger...

For et stykke tid siden lavede jeg det her Lo til en skitsekonkurrence hos Dreampapers. Jeg er selv bleve ganske godt tilfreds med det, selvom jeg ikke vandt, det gør jeg aldrig, men jeg synes det er skægt at lave og det er jo det vigtigste.

Som det ses er det Mollie og Julie som brudepiger til faster/mosters bryllup.....

tirsdag den 27. januar 2009

Stolte forældre...

Vi skal til skole-hjem-samtale i morgen og i den forbindelse har vi fået en elevplan på Oscar. Det er simpelthen tryllebindende læsning og vi labber det i os.

"Læsetesten viser, at du har en god sikkerhed, 100 %"

"Du er opmærksom og engageret og markerer ofte"

"Du er superdygtig til matematik og har altid svar på rede hånd"

"Du viser stor interesse for Natur/teknik og er nysgerrig, vil gerne undersøge og ekperimentere"

"Du udviser et godt engagement i idrætstimerne og har en god motorik"

"Du har et stort overskud til dine venner og leger både med drenge og piger"

"Du er ærlig og opmærksom overfor dine venner og viser stor omsorg"

"Din fantasi er herlig og dul vil rigtig gerne lære en masse"

Dette var lidt uddrag fra elevplanen, men kan man blive andet en stolt? Så når vi går fra skolen i morgen, er vi nok begge 2 meter over skuldrene. Men hvor er det også fedt at få bekræftet, at vi som forældre har fået puttet nogle gode værdier ind i hovedet på vores søn.....

Sygdom...

.... det kører bare i ring herhjemme. Begge børn havde 2 omgange syfdom i december. De sidste 3 uger har Jesper været syg, rask, syg, rask. I onsdags fik jeg pludselig en dyne for øret, da jeg sad til forældremøde nede i børnehaven. Da jeg kom hjem gjorde det bare ondt, så vidste jeg jo godt hvad klokken var slået. Jeg tog afsted på seminar torsdag med resterne af Mollies pencillin og godt med panodiler.

Fredag da jeg hentede Oscar i SFO'en klagede han over ondt i øret, vi gik ned til lægen og der blev udskrevet pencillin til os begge. Oscar mente nede hos lægen, at han var blevet stor nok til pilleformen, men hold op en kamp med at få ham til at tage dem. Han var så bange for, at han ville blive kvalt i dem. Til sidst blev han lovet 100 kr for at sluge dem, 20 kr hoppede han ikke på. Nu, da han har lært det, går det så nemt og han er så stolt.

Oscar er sådan set kommet sig hurtigt, det er værre med moderen, min krop har det som om den er blevet gennembanket og jeg har det bare rigtig skidt. Vi har været hjemme Oscar og jeg og råhygget og plejet os selv. Nu skal vi bare være friske igen, for Oscar har fødselsdag på fredag og får alle drengene med hjem. puha.

tirsdag den 20. januar 2009

Abstinenser....

Fredag lånte jeg min papirskærer ud til vores niece efter at ha' hjulpet hende på vej til konfirmationsindbydelser. Jeg betingede mig, at jeg skulle ha' den tilbage senest søndag og den blev tilbagelveret som lovet.

Men lørdag aften fik jeg bare lyst til at scrappe, nettet var nede, ingenting i fjernsynet, ingen ugeblade osv., men det er lidt svært uden en papirskærer. Det ironiske er, at havde den været hjemme havde jeg sikkert ikke fået lavet noget alligevel.

I går eftermiddags fik jeg så printet et billede ud og begyndte at finde papir medens børnene stadig var oppe, det plejer jeg aldrig at gøre før de er kommet i seng. Jeg fik startet LO'et i midten af 2 børn, der begge snakkede som om de fik penge for det og pillede i alt, men abstinenser havde jeg.

Jeg sad hele aftenen i går kun afbrudt af Prison Break, som jeg slet ikke kunne fokusere på, men blev færdig med et bidrag til skitsekonkurrencen hos Dreampapers. Så det bliver uploadet efter d. 27. januar 2009.

Glæder mig vildt til at scrappe videre i aften.

fredag den 16. januar 2009

Månedspakken...

... kom i går, herligt, lige inden vi skulle ud af døren. Og den er lige til at blive i forårshumør af, rigtig skønne farver.....



torsdag den 15. januar 2009

Lo'er

Så blev jeg endelig færdig med de 2 lo'er jeg har været i gang med et stykke tid.



Dette er af Mollie en efterårsdag ved stranden sammen med Oscar, Helle og Laura. Vi skulle samle sten til at male og som man kan se af billederne mente Mollie også vi skulle ha' tang med hjem. Papiret er fra October afternoon og fra en Mosh-posh månedspakke. Skitsen er fra Dreampapers december-udfordring, som jeg ikke lige blev færdig til.


Her er det Oscar, Julen 2007, skitsen er fra 1-2-3-scrap's udfordring og er lige mailet, selvom jeg ikke er helt tilfreds, men samtidig kan jeg heller ikke lige finde ud af hvad der er galt.

onsdag den 14. januar 2009

Award


Jeg har modtaget denne award fra Linda, som lige har fået ny blog og den er absolut et besøg værd http://lindaskrea.blogspot.com/ , tusind tak for det.


Den skal gives videre til 8, men jeg kender ikke lige så mange der skriver blog, men foreløbige vil jeg uddele den ene til http://frujeppesensblog.blogspot.com/ . Der på sin måde bruger bloggen på samme måde som jeg brugte min i starten. Tak for, at jeg må læse med !!!!
Jeg kan se, at der har været mange ekstra besøg de sidste dage, så jeg ærgrer mig lidt over at jeg ikke har været så flittig herinde det sidste stykke tid. Jeg har haft travlt med årsregnskab, efter nytår er jo i min branche ofte den travleste. I dag er jeg så blevet færdig med regnskaberne, så nu skulle der blive tid og overskud til scrap igen.
Helt på den lade side har jeg dog ikke været, jeg har fået lavet 2 lo'er som bare lige mangler lidt detaljer, 12 fødselsdagsinvitationer til drengene fra Oscr klasse (glemte selvfølgelig at tage billeder) og 5 fødselsdagsinvitationer til familien, også her strejkede fotografen.
D. 7. februar scal jeg til Scrap'n'dream og glæder mig som et lille barn, der skal scrappes, snakkes, grines, hygges og shoppes igennem, det bliver så fedt.


mandag den 12. januar 2009

Legekammerater...

Oscar har stort set ikke været hjemme den sidste uge og når han har, har der været kammerater med hjemme. Jeg synes, at det er fedt, også at det er forskellige han leger med, det betyder at han er en god ven.

Mollie var for et stykke tid siden med en pige fra børnehaven hjemme, og det gik rigtig godt. Vi har så været plaget af sygdom og så blev det jul. Men i morges efter en pudselig indskydelse,foreslog jeg Mollie, at hun spurgte Fanny om hun vil med hjem på fredag. Jeg holdte hende i hånden, da vi gik hen for at spørge Fanny og hendes mor, og det var en meget stolt Mollie bagefter. Fanny vil nemlig gerne med hjem.

Det er utrolig så hurtigt tiden er gået og Mollie allerede er nået dertil, men lige nu ligger hun og sover i sin seng, faldt nemlig i søvn på sofaen. Det kan jo smutte selvom man er en stor pige.

lørdag den 10. januar 2009

Årsregnskab

Det er i denne tid, at jeg er ved at bevise mit værd. Er stort set færdig med mit eget regnskab og det ser yderst fornuftigt ud og jeg er godt med. Timerne på afstemning og ompostering i hele efteråret kommer mig tilgode nu.

De sidste par nåneder har jeg hjulpet en anden afdeling pga sygdom og travlhed, det har været ganske udfordrende og jeg er blevet taget godt i mod her også. Mit kontor har været godt besøgt af dem fra denne afdeling, der lige skulle hjælpes, lige spørge og lige forklare osv. , da det er nu alt skal være på plads. Det er det stortset også her.

I sidste uge blev jeg så spurgt om ikke også jeg lige kunne hjælpe en anden afdeling (underafdeling til den jeg hjæper), da de havde været ramt af langtidssygdom den sidste 1½ måned, jo, jo, jeg gik i gang og er kommet godt med her også.

Chefen for den anden afdeling kom så ind til mig forleden med mange rosende og takkende ord, det varmede meget. Jeg er glad for at kunne hjælpe når det brænder op, så det var heldigt at jeg var så lang med mit eget regnskab. Nye projekter bliver så efter torsdag når regnskabet lukker.

Tjah, hvad kan jeg sige, der er udfordringer i affald, afføring (kloak) og slam (rensenalæg).... ,men så læmge jeg holder mig til regnskabet så går det nok.....

torsdag den 1. januar 2009

Nytårsbule....

Vi havde en rigtig hyggelig aften i går, nytårsaften. God mad og godt selskab.

Mollie klarede fyrværkeriet med bravour, dagene inde havde hun været bange hvergang, der var "kanoner".

Da de fleste gæster var gået, ville jeg lige rydde lidt op i stuen, inden børnene og jeg gik i seng og Jesper + kammerat sludrede lidt videre. Mollie sad på sin trp-trap stol og faldt så baglæns ned og slog hovedet. Da jeg sad og trøstede hende opdagede jeg, at hun lynhurtigt havde fået en kæmpebule i baghovedet, så frosne grøntsager på. Vi 3 voksne der var der kunne alligevel ikke li' at den var så stor, så jeg ringede til vagtlægen. "Du står nu i kø som nummer 18", det tog ca. 3 kvarter at komme igennem. Da hun ikke havde været besvimet skulle vi se tiden an, vække hende jævnligt og få kontakt. Jesper blev oppe, satte telefonen så han kunne tjekke hende og jeg få lidt søvn (mår der er noget med børnene laver vi tit skiftehold). Jeg fik ikke sovet meget, jeg var bekymret for min lille pige og Mollie vågnede jævnligt og græd, når hun kom til at ligge på bulen.

I dag har der ikke været noget, selvfølgelig er hun øm og den spænder, men den er også blevet mindre. Mollie er også ret stolt af bulen, vi må få lov at mærke.... :-)

Oscar derimod, kan slet ikke ha' når der sker lillesøster noget. Han bliver så bekymret og ville gerne blive oppe og høre hvad lægen sagde. Vi brugte lang tid på at tale med ham og hans første ord var "Gid det var mig i stedet for Mollie, jeg kan ikke li' der sker hende noget", så bliver jeg rørt som mor, det er da søskende kærlighed så det gør noget.....!!! Inden jeg lagde mig til at sove kå jeg og snakkede længe med Oscar, han er en tænksom dreng og har brug for det.Når der sker noget med Mollie rammes han langt hårdere end hun gør, kærlige dreng :-)