mandag den 29. december 2008

Jul med skoldkopper....

Endelig har jeg fået scrappet, der har været alt for meget at se til og for meget at bryde min lille hjerne med det sidste stykke tid. Samtidig har der rodet frygteligt herhjemme og så har jeg lidt svært ved at koncentrerer mig og falder sammen foran fjernsynet eller bruger latterlig meget tid på et æigegyldigt spil.

Nå, men faktum er at disse billeder er fra juleaften sidste år, hvor Mollie havde skoldkopper. Papiret er fra My Minds Eyes og er fra den nyeste månedspakke.Tjah, hvad kan jeg sige, papiret var rødt og i år til jul havde Mollie lilla kjole på og sidste år rød kjole, så derfor blev det fra 2007. (Tøj- og papirproducenter burde snakke sammen). Men jeg har lige sendt det ind til udfordringer på 1-2-3-scrap, se link andetsteds på siden, ig jeg er i god tid, der er nemlig først frist til midnat.

torsdag den 25. december 2008

Juleaften...

Så blev det jul igen.

Vi startede denne dag med at sove længe, tiltrængt. Efter kaffen, et bad, lidt tullen rundt, pyntning af træ osv. satte vi kursen mod Ålsgårde for at aflevere julegave til Line. Vi blev til en kop kaffe og et stykke kage og hyggesnakkede lidt. Dejligt, at se hvor Mollie tilbringer sin tid. Hun har sin egen stol og en kiste med legetøj, hvor der ret tit er nye ting i. Lines mor er om muligt endnu mere begejstret for Mollie end Line er, skøn familie.

Derefter gik turen til Helsingør til Faster Tania, hvor børnene skulle ha' deres julegaver fra fra Faster Addie. En barenvogn og Indiana Jones lego. Vi fik så de resterende gaver med hjem og fik også lagt vores under juletræet.



Da vi kom hjem fik vi lige ryddet lidt op og Jesper gik så småt i gang med maden.

Da vi nåede til gaveuddeling, var børnene så søde, Oscar der jo kan læse, delte rundt og Mollie ville hjælpe, så hun tog bare alle gaver over til sig selv :-) . Mollie havde lavet gaver til os, og hun har holdt mund med det i rigtig lang tid, men lige før Jesper fik papiret af sin råbte hun "Kop", så kunne hun altså ikke tie mere..... Jeg nød at se børnenes begejstring over gaverne, de er så taknemmelige.

Bagefter blev der samlet racerbane, redt hår på frisørhovedet, rullet på rulleskøjter osv.


Da min mor og Lotte skulle til at gå, begyndte Mollie at tage julepynten af træet, nu skulle der ryddes op.... Hun er for skæg, det pigebarn.

Mollie faldt i søvn i mine arme og da hun var båret i seng faldt Oscar i søvn samme sted, så vidunderligt. Jeg kunne ikke bære Oscar ind uden at han vågnede lidt, og halvt i søvne sagde han "det har været en dejlig aften", de samme ord kom da han slog øjnene op i morges.

Kan det være bedre ? Jeg er så taknemlig og lykkelig for den måde tingene har udviklet sig på, for 1½ år siden, troede jeg ikke børnene, Jesper og jeg skulle holde jul allesammen sammen mere, men hvor er jeg lykkelig :-) ... og så lige en sidste ting, det eneste Jesper og jeg kan komme op at skændes om, er når vi/jeg ikke kan finde jeg, men nu har vi fået gps, så er den potte ude af verdenen..... :-)

Månedspakken...

... har denne gang været forsinket og jeg har ventet med længsel, men det er jo nok pakkeposten der har haft lidt travlt. det er så flotte julepapirer at jeg glæder mig til at skulle igang med billederne fra juleaften.





mandag den 22. december 2008

Mor-kys og Far-kys

Den anden dag da Mollie vågnede og vi spurgte om hun gav et godmorgenkys, meddelte pigen at hun havde ikke flere morkys og ikke flere farkys tilbage. I går da Mollie vågnede prøvede jeg at spørge igen, stadig ingen morkys og farkys tilbage. Jeg spurgte hende, hvad der så var tilbage? Kun mormorkys, svarede hun. Senere da vi kom over til mormor for at spise morgenmad, fik mormor så også det mormorkys der var tilbage.

Nu satser jeg lidt på, at mor- og farkyslageret bliver fyldt op.....

søndag den 21. december 2008

Julefrokoster....

Så har jeg taget min ration af julefrokoster i år, 2 fredage i træk.

Sidste fredag var jeg til julefrokost nede på forvaltninget, for det administrative personale. Det var tema-julefrokost, og temaet i år var Lucky Luke. der var rigtig godt pyntet op og maden var i westernstil, rigtig gennemført. Jeg fik snakket med dem jeg har lært at kende dernede og med en masse jeg ikke kendte, fik drukket øl og danset. Rigtig god julefrokost.

I gå var jeg så på Kronborg Havbad med gutterne ude fra Skibstrup, og det var rigtig god mad, traditionel julefrokost. Efter kaffen var vi en tur på værtshus, så jeg fik igen en del øl og sluttede af med ir´sk kaffe, der gik lige i hovedet. Men rigtig hyggelig aften.

De sidste 2 fredage har jeg uden at være stangstiv, bare lettere overrislet, drukket mere alkohol end jeg har gjort de sidste 3 år, helt vildt, men jeg har hygget og moret mig med nye kollegaer og er taknemmelig for at jeg ikke længere er ansat i Hørsholm.

fredag den 5. december 2008

Alkohol

Nu er det tiden for julefrokoster, hvor der som regel tyger en del alkohol ind. Da jeg har haft så mange hovedpiner de sidste rigtig mange år, har jeg valgt at undgå de selvforskyldte hovedpiner dvs holde mig fra store mængder alkohol. Men, men, men, jeg er så træt af at det koster en masse forklaringer, det er ikke alle der kan acceptere at man ikke drikker og det kræver en masse forklaringer og vrængen på næsen. Det er jeg træt af.

Fordelene er mange, man har ikke ondt i hovedet dagen efter, man kan køre hjem og spare penge til taxa, man kan huske alt dagen efter osv. Jeg kan godt sidde og nyde en øl, men jeg gider ikke være hammer fuld, så kald mig bare mærkelig, men det er mit valg.

Til de julefrokoster jeg skal til, regner jeg heller ikke med at drikke, jeg vil gerne ha' noget ud af min weekend istedet for at ligge med tømmermænd. Mit valg, som andre må respektere, for morer mig fint uden alkohol, så må det være de andre der har et problem.

torsdag den 4. december 2008

Glat....

I morges var vi lidt sent på den og vi havde vurderet at Oscar havde det rimeligt ok, så han skulle i skole. Jesper var smuttet ned for at skrabe is af bilen og børnene og jeg skulle afsted på cykel. På vej ud af døren bryder Oscar hulkende sammen, hovedet gør ond og moderen ved jo godt hvordan det føles.

Planen blev lavet om . Oscar og jeg ville følge Mollie i børnehave og så vække farmor (hun var blevet lidt adviseret i går). Så var der lige det at Oscars cykellås var frosset fast. Ny plan igen. Mollie sat i cykelstolen og så over mod farmor. Der var p.... glat, så vi var ved at stå på bagdelen flere gange. Lige før vi er hos farmor er der en lille bitte bakke, og jeg knækkede totalt sammen af grin, jeg kunne ikke komme op af den med cyklen og Mollie, gled bare baglæns. Oscar måtte hive fat i cyklen og mig, så lykkedes det, vi var ved Farmor.

Så kunne Mollie ikke komme ud af cykelstolen, der sad et stykke is fast, Jeg overvejede, at låne en saks og klippe selen over, men det kræver jo en ny cykelstol. så i stedet fik jeg møvet hende ud af selen med stort besvær.

Oscar blev afleveret og så afsted mod børnehaven. Det foregik gående, da selen stadig ikke kunne komme op, så Mollie ikke kunne sidde der og så turde jeg simpelthen ikke at cykle, når hun også sidder bagpå, for så er det hende der ryger med i faldet. Det var sindsygt så glat der var.

Emdelig på arbejde lidt over ½ time for sent.

Oscar har så været hos farmor hele dagen og han har været rigtig skidt. Så jeg valgte at køre til vagtlægen med ham, da vi faktisk var overbeviste om at bl.a. havde halsbetændelse, men podningen var negativ.

Nu håber jeg bare han kommer sig, for vi skal i biffen lørdag formiddag og se Madagascar 2, og jeg er sindsyg træt.