lørdag den 29. september 2007

Fodbold

Det er skægt som ens interesser mv. ændrer sig. Jeg har altid hadet fodbold i tv og syntes der blev vist alt for meget af det og at sendetidspunkterne og mængden var med til at ødelægge alt familiehygge.

I sommers startede vores søn så til fodbold, så moderen må jo tage med, og hvor er det herligt at se 50 drenge spæne rundt og gå op i træningen, når de ikke lige bliver distraheret.

For 2 uger siden var han så ude og spille sine første kampe, 4 styk, på Karlebo Stadion. Manden og jeg var selvfølgelig med. Den abolut ikke forbold interesseret mor, fandt nu sig selv stå på sidelinien og være fuldstændigt grebet af spillet. Dan sønnen så scorede var både mor og far helt vilde, og bare se stoltheden i hans øjne og hans begejstring, hold op hvor fedt. Det var 2 timer i bidende kulde værd.

Jeg er dog mere forberedt til næste kamp, der tager jeg varmere tog på og en termokande med varm kaffe med, for cafeteriaer kan man ikke regne med har åbent......

Siden manden er kommet hjem igen har jeg også ændret syn på fodbolden i fjernsynet, nu synes jeg faktisk det er hyggligt at det kører i baggrunden og prøver at følge lidt med (se gentagelserne af mål).

Fodbold på godt og ondt, men når man har 2 mænder i hjemmet, så må man nok hellere lære at leve med det end at bekæmpe det.

tirsdag den 11. september 2007

s-a-m



I lørdags stod jeg tidligt op og kørte med en "fremmed" dame mod Ringsted. Fremmed ja, jeg havde aldrig mødt hende før irl, men vi deler samme hobby, sccrapbooking og der var s-a-m i Ringsted, så jeg fik muligheden for at køre med hende, rigtig dejligt. Snakken gik om scrapbooking hele turen.

I Ringstedhallen mødtes jeg med Linda, Karina, Birgit, Dorthe og Kvittevit aka Gitte, vi sad omkring et stort bord og havde alle vores klippe klistre ting med. Vi sludrede, shoppede og klippeklistrede, utroligt så hurtigt en dag går uden man når at lave særlig mange LO's, 10 timer pist væk.

Det fede ved et arrangement som s-a-m er folks humør, alle er i godt humør og roser hinandens arbejde og shoppingkøb, man koncentrere sig om sit LO og veninderne, få gode råd, deler dimser, og nu er der kun en måned til convention på Fyn